ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φύγαμε για προημιτελικά με NIVEA MEN στο σπίτι της 24MEDIA

Φύγαμε για προημιτελικά με NIVEA MEN στο σπίτι της 24MEDIA

Το τελευταίο ματς της φάσης των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα το δούμε μαζί, παρέα με το NIVEA MEN, στο σπίτι της 24MEDIA το βράδυ της Τρίτης (3/7).

Όπως ξεκίνησε, δηλαδή με ματσάρα Γαλλία - Αργεντινή και επτά (!) γκολ, έτσι - ελπίζουμε - να ολοκληρωθεί η φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως και να 'χει, το τελευταίο παιχνίδι πριν τα προημιτελικά της διοργάνωσης θα το δούμε μαζί στο σπίτι της 24MEDIA, παρέα με το NIVEA MEN.

Κολομβία ή Αγγλία; Αγγλία ή Κολομβία; Ποια θα είναι η ομάδα που θα ολοκληρώσει το... παζλ της οκτάδας του Μουντιάλ; Θα το μάθουμε το βράδυ της Τρίτης (3/7). Αν θες να είσαι μαζί μας, καθισμένος στο σαλόνι μας, με την καλύτερη παρέα, φαγητό και αναψυκτικά και έχεις όρεξη για ποδοσφαιρική κουβέντα και παιχνίδι, δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω.

Θυμήσου όμως ότι για να απολαύσεις το παιχνίδι, πρέπει πρώτα να λύσεις τους γρίφους που ετοιμάσαμε παρέα με το NIVEA MEN, μεταμορφώνοντας σε ένα μεγάλο escape room το σπίτι μας, να ανοίξεις λουκέτα, να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στη μαγειρική (spoiler alert) και να παίξεις ποδοσφαιράκι. Εύκολο; Εύκολο.

Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις και θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία από την απλή παρακολούθηση ενός αγώνα. Σε περιμένουμε!

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ