ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορώντας τον Ζιντάν στην παραλία

Φορώντας τον Ζιντάν στην παραλία

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσεις την αγάπη, τον σεβασμό, την ευγνωμοσύνη την υποστήριξη σε έναν ποδοσφαιριστή ή σε μια ομάδα. Ο πιο όμορφος; Να τη δείχνεις!

Πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί σ’ ένα μαγαζί ψάχνοντας μάταια να βρεις ένα μπλουζάκι το οποίο θα σε εκφράζει; Να τα παραμερίζεις το ένα μετά το άλλο όπως είναι κρεμασμένα για να εντοπίσεις αυτό που θα σου «μιλήσει». Και τελικά να καταλήγεις σε κάτι που ούτε ο ίδιος έχει ιδέα τι σημαίνει για σένα.

Και όμως, είναι τόσο απλό να φορέσεις κάτι το οποίο πραγματικά σε εκφράζει. Ούτε κούραση χρειάζεται, ούτε φαντασία- αυτή τη βάζουν οι σχεδιαστές των footshirts. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ψάξεις για τον αγαπημένο σου ποδοσφαιριστή. Η’ την ομάδα που υποστηρίζεις. Και να φορέσεις στη συνέχεια ένα ποδοσφαιρικό μπλουζάκι που δηλώνει με ιδιαίτερο στυλ ποιος είσαι.

Δεν χορταίνεις το παραπάνω βίντεο. Είναι η χαρακτηριστική μαγική κίνηση του ποδοσφαιριστή που λατρεύεις. «The Roulette» από τον υπέρτατο Ζινεντίν Ζιντάν. Γιατί να ψάχνεις άσκοπα για ένα μπλουζάκι όταν μπορείς να φορέσεις αυτό και να εκφράσεις σε όλο τον κόσμο την λατρεία σου για τον Ζιζού;

Φορώντας τον Ζιντάν στην παραλία

The phenomenom. The one and only Ronaldo! H’ για σένα τον «Ιταλό» που αυτή η Σκουάντρα Ατζούρα ήταν άχρωμη, πλην Πίρλο, η επιλογή είναι Ρομπέρτο Μπάτζιο: The little buddha

Υπάρχει φυσικά για πολύ κόσμο και ο Θεός. Σκέτο, χωρίς ποδοσφαιρικό μπροστά. Η’ αλλιώς λέγε με και Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Και αν θες τον συνδυάζεις μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και άλλους 9 αστέρες της Αργεντινής. Η απόλυτη μπιανκοσελέστε.

Φορώντας τον Ζιντάν στην παραλία

Ευρώπη είτε στην Ελλάδα.

Και για όσους πιστεύουν ότι το ομορφότερο είναι το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό; Θα λατρέψουν κυριολεκτικά τις κατηγορίες Football Cult και Movie related των footshirts. Η φαντασία του καλλιτέχνη αποτυπωμένη σ’ ένα ποδοσφαιρικό μπλουζάκι. Στο δικό σου ποδοσφαιρικό μπλουζάκι. Θες ένα παράδειγμα; Barber Shop FC και καλό καλοκαίρι να έχουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ