ΕΛΛΑΔΑ

Βύντρα για όλες τις δουλειές

Βύντρα για όλες τις δουλειές
Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα όχι μόνο αποτελεί βασικό στέλεχος της Λεβάντε στην Πριμέρα, αλλά αποδεικνύεται και δεινός σκόρερ. Δείτε όλα του τα γκολ.

Η αλήθεια είναι πως ο Λουκάς Βύντρα δεν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από μεγάλη μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού και γι αυτό το γεγονός ο μόνος που δεν έχει ευθύνη είναι ο ίδιος.

Ήρθε σε μία εποχή που οι πράσινοι απέτυχαν να βρουν βασικό δεξιό οπισθοφύλακα με αποτέλεσμα να τον "βαφτίσουν" δεξί μπακ-χαφ.

Προσπάθησε αρκετά, είχε κάποια σπουδαία παιχνίδια με το "τριφύλλι" (αποκορύφωμα το ματς όπου εξαφάνισε τον Ροναλντίνιο), όμως οι γκέλες και η κακή επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθεί ακόμα (σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές), τον έβαλε στο στόχαστρο.

Έτσι τον Γενάρη του 2013 και μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό αποφάσισε να ξενιτευτεί για χάρη της Λεβάντε. 'Ενα χρόνο αργότερα αισθάνεται κάτι παραπάνω από δικαιωμένος.

Βασικός και... σκόρερ!

Ο 33άχρονος άσος (τα κλείνει στις 5 Φεβρουαρίου) είναι βασικό στέλεχος της Ισπανικής ομάδας και μάλιστα έχει πετύχει δυο σημαντικά γκολ απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλη!

Εκτός από τα τέρματα που έχει πετύχει, έχει συμμετοχή σε άλλα δυο τέρματα. Ένα ακόμα με την Μπάρτσα και ένα... αυτογκόλ!

Ας δούμε μερικά μικρά-μικρά για τον Βύντρα

Εμφανίσεις στην Ελλάδα: 442 με 20 γκολ

Τα περισσότερα 2009-2010: 5 γκολ

Τα γκολ του στην Ελλάδα έχουν πει:

- με Κεφαλιά: 8

- με σουτ: 12

Στην Ισπανία μετρά 36 εμφανίσεις και 2 γκολ

Τα γκολ και τα... "γκολ" του Λουκά Βύντρα

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ