ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζογλου: "Aν δε με πείσουν οι άλλοι, δε θα ψηφίσει η ΕΠΣ Ηρακλείου"

Τζώρτζογλου: "Aν δε με πείσουν οι άλλοι, δε θα ψηφίσει η ΕΠΣ Ηρακλείου"
Νίκος Τζώρτζογλου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν στηρίζει την "συμμαχία", έκανε συγκεκριμένα καταγγελίες και τόνισε πως αν δεν τον πείσει και η άλλη πλευρά, η Ένωσή του δεν θα ψηφίσει καθόλου.

Για πολλά θέματα μίλησε στον "Arena FM" ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν στηρίζει την "συμμαχία", μίλησε για τους Γραμμένο, Σαββίδη, Κονταρό, Βασίλη Γκαγκάτση και Θωμά Μητρόπουλο και τόνισε πως αν δεν τον πείσει και η άλλη πλευρά, η Ένωσή του δεν θα ψηφίσει καθόλου στις εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Συνεχίζουμε να θέλουμε την κάθαρση. Δεν είναι δυνατόν να πας σε κάθαρση με παλιά υλικά. Υπάρχουν άτομα στο χώρο της αντιπολίτευσης, που δεν τιμούν τον Γραμμένο και αυτούς που τιμούν τον Γραμμένο.

Δε θέλω να μπω σε ονοματολογία. Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει. Μολύνουν την προσπάθεια της αντιπολίτευσης.

Δεν ξέρετε στο χώρο της αντιπολίτευσης αυτά τα άτομα; Μιλούσαν στις σουίτες του Μακεδονία Παλλάς με τις ενώσεις. Μίλησε για κατάντια ο Χρήστος Σάββας για όσα γίνονται και μίλησε για συναίνεση.

Εγώ μίλησα για συναίνεση. Και δε συμφωνούνε κάποιοι άνθρωποι της παλιάς παράγκας. Τον Θωμά Μητρόπουλο. Το ξέρει όλη η Ελλάδα. Εγώ σαν πρόσωπο με τον Θωμά Μητρόπουλο δεν έχω κάτι. Αν και έχω τραβήξει πολλά σαν πρόεδρος του Εργοτέλη. Κι έρχεται αυτός να κατευθύνει αν θα πάμε σε συναίνεση ή όχι. Σας δίνω το λόγο μου ότι έγινε αυτό.

Δεν γίνεται ο Θωμάς να αλλάζει τη φιλοσοφία της αντιπολίτευσης, που την εκφράζει ο Γραμμένος. Η πρόταση του Χρήστου Σάββα ήταν δύο άτομα από τη μία δύο από την άλλη πλευρά και πρόεδρος ένας δικός μας ο κύριος Κοσμίδης της ΕΠΣ Κοζάνης. Τη δεχτηκε να τη συζητήσει ο Γραμμένος αλλά πήρε απαγορευτικό από τον Θωμά Μητρόπουλο και από έναν Γιαννάκη. Είναι δυνατόν να γίνεται αυτό;

Αν θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, πρέπει να υπάρχει συναίνεση. Αυτοί που έκαναν τα εγκλήματα δεν πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Λέω ότι το ποδόσφαιρο χρειαζόταν μια συναινετική λύση. Πολλοί πρόεδροι ενώσεων αλλάζουν όπως τα πουκάμισα. Όταν πήγα με τον Χατζηαποστόλου στα δικαστήρια από τον Σαρρή, από τους 53 με στήριξαν οι 5.

Γιατί λένε μόνο ότι με τον Κονταρό ότι είναι φίλος μου και δε λένε ότι με τον Μάκη Γκαγκάτση έχουμε συγγένεια. Από τον Βασίλη Γκαγκάτση. Και γιατί τόσα χρόνια δεν με επήρεασε ο Κονταρος.

Κάποιοι πρόεδροι Ενώσεων έχουν κάποιες ευαισθησίες. Δε μασάω τα λόγια μου ούτε είναι καινούρια αυτά που είπα χθες. Με έπεισε ο Σαββίδης ότι θέλει διαφορετικό ποδόσφαιρο. Όταν όμως σε αυτήν την παρέα της αντιπολίτευσης είναι κάποια άτομα που δεν πρέπει να είναι μαζί μας; Αυτά τα άτομα καθόρισαν την πολιτική της αντιπολίτευσης.

Μιλήσαμε με τον Γραμμένο, αλλά δε δέχτηκε τη συναίνεση. Δε γίνεται να λένε ότι δε συμφωνούμε γιατί έτσι λέει ο Θωμάς και ο ένας Γιαννάκης. Κάποια σάιτ κρατάνε αυτά που θέλουνε

Θα ψηφίσω όταν μάθω τα ονόματα της άλλης πλευράς. Μη σας φανεί παράξενο αν δεν πάω καθόλου να ψηφίσω. Δεν ξέρω τα άτομα της άλλης πλευράς και αν η άλλη πλευρά η φιλοσοφία της είναι αυτή που μέχρι σήμερα έχει η συμπολίτευση. Ο Τζώρτζογλου είναι αρσενικός. Αν δεν αλλάξει το έκτρωμα, αν δε με πείσουν, πιθανότατα δε θα πάει καθόλου να ψηφίσει".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ