ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία με νεαρό ποδοσφαιριστή

Τραγωδία με νεαρό ποδοσφαιριστή

Το ταξίδι της Ροδίτικης ομάδας Φοίβος Κρεμαστής προς την Ικαρία εξελίχθηκε σε τραγωδία με νεκρό τον γιο του προέδρου Φίλιππο Δελαπόρτα σε τροχαίο

Το ταξίδι της Ροδίτικης ομάδας Φοίβος Κρεμαστής προς την Ικαρία εξελίχθηκε σε τραγωδία τα ξημερώματα της Τρίτης (9/4), καθώς νεκρός είναι ο 20χρονος Φίλιππος Δελαπόρτας (γιος του προέδρου Άκη Δελαπόρτα) και ο αδερφός του Ευτύχη Τζιβίλογλου Γιάννης, σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Καλύβια.

Συγκεκριμένα, στις 9.10 το πρωί το όχημα που οδηγούσε ο αδελφός του ποδοσφαιριστή κινούνταν στη λεωφόρο Αναβύσσου και Μονής Αρκαδίου και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και σφηνώθηκε με ταχύτητα σε μια κολόνα.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό και τον νεαρό που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Αμέσως ο ποδοσφαιριστής που ήταν στη θέση του συνοδηγού κάλεσε το ΕΚΑΒ ωστόσο όταν έφτασαν οι διασώστες δεν μπορούσαν να απεγκλωβίσουν τους άλλους δυο νεαρούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν η αποστολή του Φοίβου έφτασε στην Αθήνα και από εκεί θα αναχωρούσε αεροπορικώς για την Ικαρία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευτύχης και ο ο Γιάννης Τζιβίλογλου θέλησαν να δουν τη μητέρα τους, που διαμένει στα Καλύβια Αττικής.

Στο δρόμο όμως για τα Καλύβια έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε κολόνα και να διαλυθεί.

Μαζί τους στο αυτοκίνητο μπήκε και ο Φίλιππος Δελαπόρτας. Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και είναι καλά στην υγεία του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ