ΕΛΛΑΔΑ

Τραγούδησε για τον Άρη, αλλά είναι ΠΑΟΚ;

Τραγούδησε για τον Άρη, αλλά είναι ΠΑΟΚ;
Μαρινέλλα

Η αποκάλυψη του Λεωνίδα Βελή για την Μαρινέλλα και το τραγούδι που συνδέθηκε με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά (videos)

Ο Λεωνίδας Βελής ο οποίος πλέον είναι ένα από τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Κομμάτι αυτής είναι και το γνωστό λαϊκό άσμα "Με το στόμα γεμάτα φιλιά" που αργότερα η Μαρινέλλα-προχωρώντας σε μία παραλλαγή του-συνέδεσε με την μπασκετική ομάδα του Αρη.

Σε πολλούς -κυρίως παλαιότερους- στο άκουσμα της είδησης πως ο Βελής είναι ένα από τα άτομα που θα συμμετέχει στο νέο εννιαμελές σχήμα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ήρθε στο μυαλό η ιστορία του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Ετσι, ήταν λογικό σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής, μέλος της "ασπρόμαυρης" διοίκησης πλέον, να ερωτηθεί (στο Αθλητικό Metropolis)για το συγκεκριμένο γεγονός και να απαντήσει:

"Η Μαρινέλλα από ότι ξέρω είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Δικιά μας είναι... Απλώς είχε συνδεθεί με την τότε ομάδα του μπασκετικού Άρη και τραγούδησε μία παραλλαγή του τραγουδιού...". Την άποψη της σπουδαίας ερμηνεύριας δεν την γνωρίζουμε, οπότεαπλά σας παραθέτουμε δύο videos με την original εκτέλεση του τραγουδιού"Με το στόμα γεμάτο φιλιά" τραγουδισμένο από τον Λεωνίδα Βελή και την "κιτρινόμαυρη" παραλλαγή της Μαρινέλλας.


TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ