ΕΛΛΑΔΑ

Το βάρος στον Φύσσα για ξένο κόουτς!

Το βάρος στον Φύσσα για ξένο κόουτς!
INTIME SPORTS

Το τέλος της συνεργασίας της Εθνικής ομάδας με τον Φερνάντο Σάντος είναι πλέον κάτι το δεδομένο με τον Τάκη Φύσσα να αναλαμβάνει να βρει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Στον Τάκη Φύσσα πέφτει το βάρος για τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος, σύμφωνα με όσα έχουν συζητηθεί στην ΕΠΟ, θα είναι ξένος. Τα χρήματα δεν τρέχουν από τα… μπατζάκια της ομοσπονδίας προκειμένου να προσελκύσει πολύ «βαρύ» προπονητικό όνομα, μα πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να συνεργαστεί με αλλοδαπό τεχνικό, βεληνεκούς ισάξιου ή και μεγαλύτερου του Σάντος.

Ο Φύσσας έχει κάνει ήδη προεργασία και… έρευνα αγοράς, καθώς είχε αντιληφθεί, λόγω της στενής συνεργασίας του με τον Πορτογάλο τεχνικό, ότι οι πιθανότητες παραμονής του ήταν (τουλάχιστον) μοιρασμένες.

Πιθανότατα εντός του Μαρτίου θα κάνει και ταξίδια στο εξωτερικό για να συζητήσει με 2-3 υποψήφιους «στόχους» και εν συνεχεία θα καταθέσει τις προτάσεις του στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, που θα λάβει και την τελική απόφαση. Πρόθεση των ανθρώπων της ομοσπονδίας είναι να έχουν κλείσει τη συνεργασία με τον διάδοχο του Σάντος μέχρι το Πάσχα, αν και αυτό δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι θα επιτευχθεί.

Αυτό άλλωστε δήλωσε και ο Γιώργος Σαρρής. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θέλει να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα με την καλύτερη δυνατή λύση χωρίς να βιαστεί και χωρίς να ματώσει οικονομικά η Ομοσπονδία.

Για αυτό αυτή τη στιγμή περιπτώσεις όπως του Βαλβέρδε και του Χίντιγκ μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολες. Αντίθετα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ