ΕΛΛΑΔΑ

Τι κατέθεσε ο Ζωγράφος για την επίθεση

ÏÖÇ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ<br>
OFI - ASTERAS TRIPOLIS
ÏÖÇ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ
OFI - ASTERAS TRIPOLIS
INTIME SPORTS

Ποιους "βλέπει" πίσω από την επίθεση ο Χριστόφορος Ζωγράφος αλλά και τι του είπαν σε απειλητικό τηλεφώνημα πριν την επίθεση. Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την επίθεση που έγινε στο μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο. Το θύμα βρέθηκε το Σάββατο (15/11) στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση για όσα έζησε το βράδυ της Πέμπτης (13/11).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ, ο Ζωγράφος υποστήριξε στους ανθρώπους της Αστυνομίας πως "βλέπει" οπαδούς πίσω από την επίθεση.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι πριν την επίθεση δέχτηκε κλήση με απόκρυψη. "Απατεώνες θα σας πετάξουμε στη θάλασσα", ήταν το μήνυμα που έλαβε. Σημείωσε δε, ότι δεν έκανε καταγγελία για το τηλεφώνημα καθώς δεν είχε διαφορές με κανέναν.

Η επίθεση έγινε με σιδερολοστό και πρόλαβε να προφυλαχθεί την τελευταία στιγμή. "Είδα έναν νεαρό με σιδερολοστό. Εβαλα τα χέρια στο πρόσωπό μου. Άρχισε να με χτυπάει και συνέχισε μέχρι που έπεσα αναίσθητος. Δεν είδα πώς έφυγαν", κατέθεσε χαρακτηριστικά. Ενώ είναι πιθανό να κληθεί για συμπληρωματική κατάσταση, καθώς ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Στο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως ο ένας εκ των δραστών φορούσε κράνος, ενώ ο άλλος ήταν καραφλός.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ