ΕΛΛΑΔΑ

Τι γράφει ο Τύπος για τον Σαουδάραβα επιχειρηματία

Τι γράφει ο Τύπος για τον Σαουδάραβα επιχειρηματία

Διαβάστε τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου για τον Σαουδάραβα που ενδιαφέρεται για τις μετοχές του Παναθηναϊκού.

Η ιστορία με τον νεαρό Σαουδάραβα επιχειρηματία που σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα, Βλάση Τσάκα, ενδιαφέρεται να επενδύσει κοντά στα 220 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί είτε θετικά, είτε αρνητικά την Τετάρτη.

Κι αυτό γιατί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έδωσε 48 ώρες προθεσμία στην πλευρά του κ. Τσάκα, έτσι ώστε να γίνουν επαφές μέσω των δικηγόρων του Σαουδάραβα επιχειρηματία για να διαπιστώσει αν όντως πρόκειται για σοβαρή πρόταση.

Ενδιαφέρον έχει επίσης και το πως αντιμετωπίζει ο Τύπος την όλη ιστορία, με τις περισσότερες εφημερίδες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές.

Ξεκινάμε με την εφημερίδα Goal News η οποία έχει ως πρώτο θέμα: "Τσάκα τα λεφτά"! Στη συνέχεια γίνεται λόγος τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την ΑΕΚ η οποία είναι επίσης σε φάση πώλησης. Στο ρεπορτάζ τονίζονται οι πολλές ανακρίβειες που υπάρχουν στη νέα επιστολή του Σαουδάραβα προς τα ΜΜΕ.

Συνεχίζουμε με την Sportday που έχει τίτλο: "Έχει πλάκα", και αναφέρεται τόσο στην υπόθεση με τον Τσάκα και τον Σαουδάραβα, όσο και στην απόφαση για τον Μάη Ψωμιάδη. Στο ρεπορτάζ μιλάει για άγνοια των ανθρώπων στην Τζέντα για τον πρίγκιπα, όπως και για την "πειραγμένη" φωτογραφία.

Πάμε στην εφημερίδα Εξέδρα των Σπορ που έχει μικρή αναφορά στο θέμα με τίτλο: "Εκτεθειμένη η πράσινη ΠΑΕ" και στο ρεπορτάζ αναφέρουν πως μέχρι στιγμής έχουν γίνει ερασιτεχνικοί χειρισμοί.

Ενδιαφέρον έχει και η στάση των "πράσινων" εφημερίδων. Η Derby News έχει τίτλο: "Εμίρηδες και κακομοίρηδες". Από κάτω γράφει πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι παιχνίδι κανενός και έχει τις φωτογραφίες του Σαουδάραβα και του Βγενόπουλου.

Η εφημερίδα Πράσινη έχει έναν έξυπνο τίτλο: "Τικ - Τακ, Τικ - Τακ, Τικ Τακ" και από κάτω λέει πως ο χρόνος που έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τελειώνει την Τετάρτη.

Η Γάτα αναφέρει από την πλευρά της: "Ο πρίγκιπας της Παιανίας με επεξεργασία στο μούσι", ενώ ο φίλαθλος αναρωτιέται: "Πρίγκιπας ή βάτραχος;"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ