ΕΛΛΑΔΑ

Την Παρασκευή (26/5) η απόφαση για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Επεισόδια, Πανθεσσαλικό EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απολογήθηκαν την Πέμπτη (25/5) στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. Πιθανότατα αύριο Παρασκευή (26/5) η απόφαση.

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκαν την Πέμπτη (25/5) ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, προκειμένου να απολογηθούν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που έγινε στο Πανθεσσαλικό.

Οι δύο ομάδες, που κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, υποστήριξαν στην απολογία τους πως δεν φέρουν ευθύνη για όσα διαδραματίστηκαν. Επέρριψαν ευθύνες στην Αστυνομία, η οποία είχε καταστήσει σαφές ότι θα τοποθετούσε διμοιρίες στην πεζογέφυρα, και δεν το έπραξε, όπως υποστήριξαν οι εκπρόσωποι των δύο "Δικεφάλων".

Επιπρόσθετα, σημείωσαν ότι τα επεισόδια ολοκληρώθηκαν στις 18.55, ότι οι αποστολές των δύο ομάδων κατέφθασαν αργότερα στο στάδιο και πως επομένως δεν φέρουν ευθύνη. Όσο για τα επεισόδια στα VIP, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανέφεραν από κοινού ότι η ΕΠΟ είχε προμηθευτεί 2.600 εισιτήρια, ότι τα πήρε όλα η ομοσπονδία δηλαδή, και πως επομένως ούτε για αυτά φέρουν ευθύνη.

Ο Παναθηναϊκός μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Κάρμη, έκανε πρόσθετη παρέμβαση κατά του ΠΑΟΚ και ανέφερε: " Άκουσα τις προσπάθειες των ομάδων να αποφύγουν τις ποινές για τα εκτεταμένα επεισόδια. Δυστυχώς την αντικειμενική ευθύνη την έχουν οι ομάδες. Δεν μπορούμε να ρίχνουμε το φταίξιμο στην ΕΠΟ. Θα θέλαμε να επιβάλλετε τις ποινές που πρέπει και που έχουν επιβληθεί πολλές φορές στην ομάδα μας. Αν για ένα κενό κουτάκι μπύρας δημιουργείται αποστροφή για το ποδόσφαιρο, για όσα έγιναν στον τελικό φανταστείτε το μέγεθος της αποστροφής".

Σημειώνεται ότι την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι Μηνάς Λυσάνδρου και Ελευθερία Ρϊζου, τον ΠΑΟΚ οι Μάκης Γκαγκάτσης, Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης. Απόφαση δεν αναμένεται να βγει σήμερα (25/5), κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει την Παρασκευή (26/5). Άλλωστε στις δύο ομάδες δεν δόθηκε προθεσμία για υπομνήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ