ΕΛΛΑΔΑ

Θα κινηθεί δικαστικά η NOVA για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Θα κινηθεί δικαστικά η NOVA για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ την Παρασκευή (18/1) παραχώρησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος 2013-2016 στην Media Bold και η NOVA θα κινηθεί δικαστικά προκειμένου να κυρωθεί άκυρος ο διαγωνισμός

Κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής (18/1) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος για την τριετία 2013-16 στην εταιρία Media Bold, που εκπροσωπεί τον ΟΤΕ.

Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τέθηκε σε ψηφοφορία, στην οποία μειοψήφησαν τα τρία π μέλη από τη Super League (Βρύζας, Κομπότης, Πουλινάκης) και παράλληλα απορρίφθηκε η δεύτερη πρόταση που είχε στα χέρια της η ΕΠΟ, που ήταν από τη NOVA.

Για την άρνηση της πρότασης της NOVA η ΕΠΟ ανέφερε πως ήταν χαμηλή η προσφορά, αλλά και πως δεν είχε κατατεθεί η εγγυητική επιστολή.

Στο εξώδικο που απέστειλε στην ΕΠΟ η NOVA πριν λίγες ημέρες είχε απαντήσει για το ζήτημα της εγγυητικής πως: " Είθισται σε ανάλογου περιεχομένου διαδικασίες (και σε διεθνές επίπεδο) το θέμα αυτό να αποτελεί αντικείμενο του επόμενου σταδίου της μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, διαγωνιστικής διαδικασίας και πάντα με την προϋπόθεση της τήρησης κανόνων διαφάνειας".

Πλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η NOVA θα εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να κυρωθεί άκυρος ο διαγωνισμός.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ