ΕΛΛΑΔΑ

Τα λέει ο Κουτσοκούμνης με τις πλευρές Γραμμένου και Ελευθεριάδη

Τα λέει ο Κουτσοκούμνης με τις πλευρές Γραμμένου και Ελευθεριάδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκπρόσωποι των Γραμμένου και Ελευθεριάδη θα συναντηθούν με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη με φόντο τις εκλογές και θα ζητηθεί να γίνουν το πρώτο πεντάμηνο του 2017.

Οι πλευρές του Βαγγέλη Γραμμένου και του Δημήτρη Ελευθεριάδη αναμένεται να συναντηθούν με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ, όπου στόχος είναι να διεξαχθούν μέχρι τον Μάιο.

Από την πλευρά Γραμμένου θα παρευρεθούν οι Παναγιώτης Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών) και Περικλής Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας), ενώ από την άλλη πλευρά θα είναι σίγουρα ο Μιχάλης Τσιχριτζής (ΕΠΣ Κορίνθου).

Η "Live Sport" αναφέρει πως παράγοντες από τις δύο πλευρές προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να ρίξουν γέφυρες για να μην διατηρηθεί η διάσπαση στις Ενώσεις ενόψει των εκλογών και έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις. Επίσης, κοινή επιτροπή των δύο παρατάξεων θα καταθέσει στην συνάντηση με τον επιτετραμμένο της FIFA συγκεκριμένες προτάσεις και θα ζητήσει να γίνουν οι εκλογές ως τον Μάιο.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αποφασιστεί το εκλογικό σύστημα, με το οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές. Η FIFA δεν δέχεται το νόμο Ορφανού, ενώ σίγουρα θα αυξηθεί η δύναμη των επαγγελματικών ομάδων στο εκλογικό σώμα. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ