ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη "ματάκιας" προπονητής

Συνελήφθη "ματάκιας" προπονητής

Ένα ακόμα περιστατικό με πρωταγωνιστή ηδονοβλεψία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με δράστη αυτή τη φορά έναν προπονητή ποδοσφαίρου ο οποίος είχε τοποθετήσει κάμερες στα αποδυτήρια.

Στη σύλληψη ενός προπονητή ποδοσφαίρου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ έπειτα από σχετική καταγγελία που έγινε. Ο 55χρονος είχε τοποθετήσει κάμερα στα αποδυτήρια του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Δραπετσώνας τα οποία χρησιμοποιούσαν γυναικείες ομάδες.

Η αποκάλυψη έγινε από αθλήτρια του Σεπολιακού η οποία εντόπισε το κουτί που είχε τοποθετήσει ο 55χρονος και μέσα στο οποίο υπήρχε το κινητό με την κάμερα που κατέγραφε ότι συνέβαινε στα αποδυτήρια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έπειτα από έρευνες έφτασε στον εντοπισμό του προπονητή ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας: "Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Συνελήφθη προχθές (22.11.2014) σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κατ' εξακολούθηση.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, συνελήφθη ο 55χρονος, ο οποίος είχε τοποθετήσει, σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί σε αποδυτήρια χώρου άθλησης, κινητό τηλέφωνο, με την κάμερα του οποίου είχε καταγράψει ιδιωτικές στιγμές οκτώ συνολικά αθλητριών, μεταξύ των οποίων και ανήλικες.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή, οκτώ ψηφιακοί δίσκοι ( CD - DVD ), κινητό τηλέφωνο, κάρτα μνήμης και το κουτί που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη της συσκευή καταγραφής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ