ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ευελπίδων ο Χιου Ντάλας

Στην Ευελπίδων ο Χιου Ντάλας
INTIME SPORTS

Την πόρτα του ανακριτή Ανδρεάδη πέρασαν το πρωί της Πέμπτης οι παίκτες της Βέροιας που εμπλέκονται στο σκάνδαλο για το φερόμενο ως χειραγωγημένο παιχνίδι. Στον ανακριτή και ο Χιού Ντάλας.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βέροια φαίνεται πως απασχολεί έντονα τον ειδικό ανακριτή στα θέματα διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Έτσι, την Πέμπτη το πρωί πέρασαν την πόρτα της Ευελπίδων ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας που θεωρούνται ύποπτοι για χειραγωγημένο παιχνίδι για στοιχηματικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Καλογέρης πήγε χωρίς δικηγόρο και απολογήθηκε. Έξω από την αίθουσα περίμενε και ένας άλλος πρώην παίκτης της Βέροιας, ο Κώστας Μπάρμπας, μαζί με τον δικηγόρο του με σκοπό να πάρει προθεσμία την οποία κι έλαβε μαζί με τον Καλογέρη.

Τέλος από την πλευρά των παικτών, αργότερα αναμένεται στον ανακριτή ο Ηλίας Ιωάννου. Στον εισαγγελέα βρέθηκε και ο πρώην αρχιδιαιτητής, Θανάσης Μπριάκος, και απολογείται.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι έξι παίκτες που θα περάσουν από τον κ. Ανδρεάδη είναι οι: Καθαρούδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Ιωάννου, Παυλίδης και Μάνος, ενώ κατηγορούνται για δωροδοκία, δωροληψία και αλλοίωση αποτελέσματος σύμφωνα με το νόμο 40/47 του 2012

Και ο Χιου Ντάλας στον ανακριτή

Έκπληξη πρώτου μεγέθους την Πέμπτη, αφού στην Ευελπίδων βρέθηκε και ο Χιου Ντάλας για να καταθέσει κάποια διευκρινιστικά στοιχεία ως μάρτυρας στον Γιώργο Ανδρεάδη.

Στην Ευελπίδων ο Χιου Ντάλας
INTIME SPORTS
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ