ΣΤΗΜΕΝΑ

Βήτας: "Δεν μπορεί να διασύρεται ένας άνθρωπος έτσι"

Βήτας: "Δεν μπορεί να διασύρεται ένας άνθρωπος έτσι"
INTIME SPORTS

Ο Νομικός σύμβουλος του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, Γιώργος Βήτας δήλωσε πως αυτά που ακούγονται για τον πελάτη του οφείλονται στο οπτιοακουστικό υλικό και μπορεί να μην τον αφορά και τίποτα

Ο Νομικός σύμβουλος του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, Γιώργος Βήτας δήλωσε πως αυτά που ακούγονται για τον πελάτη του οφείλονται στο οπτιοακουστικό υλικό και μπορεί να μην τον αφορά και τίποτα.

Παράλληλα επεσήμανε διασύρονται οι μισοί άνθρωποι, εκ των οποίο, ίσως ούτε οι μισοί να μην βρεθούν στο ακροατήριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νομικός σύμβουλος του κ. Χριστοβασίλη, Γιώργος Βήτας στον "sport103fm" της Θεσσαλονίκης:

Για όσα ακούγονται για εμπλοκή του κ. Χριστοβασίλη στο σκάνδαλο: " Αυτά που ακούγονται για τον κ. Χριστοβασίλη οφείλονται στο οπτιοακουστικό υλικό που βρίσκεται στη δικογραφία, η οποία είναι 93.000 σελίδες!

Από αυτά μπορεί να μην μας αφορά και τίποτα. Αρκετοί άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και ρωτάνε γιατί εμπλέκεται το όνομά τους. Οι άνθρωποι που αναφέρουν το όνομα του κ. Χριστοβασίλη δεν ξέρουμε καν το πρόσωπό τους.

Εγώ θεωρώ ότι η αναφορά των ονομάτων κατά τον τρόπο που έγινε θεωρώ ότι είναι σφάλμα. Εδώ δεν βγάζουν τα ονόματα όσων έχουν συλληφθεί για βαρύτερα αδικήματα. Για να γνωρίζετε μήπως είναι γειτόνάς σας.

Εδώ υπάρχουν τα προσωπικά δεδομένα που προστατεύονται, και από την άλλη διασύρονται οι μισοί άνθρωποι, εκ των οποίο, θυμηθείτε το, ούτε οι μισοί θα βρεθούν στο ακροατήριο. Δεν μπορεί να διασύρεται ένας άνθρωπος έτσι".

Για την επόμενη μέρα: " Είναι ένα καλό βήμα για να προστατευθεί το ποδόσφαιρο από κάποια κυκλώματα. Ό,τι γίνεται, φαίνεται να είναι σοβαρό".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ