ΣΤΗΜΕΝΑ

Σταύρος Ψωμιάδης: "Ο πατέρας μου είναι ο ιδιοκτήτης της Καβάλας"

Σταύρος Ψωμιάδης: "Ο πατέρας μου είναι ο ιδιοκτήτης της Καβάλας"
INTIME SPORTS

Στο υπόμνημα που κατέθεσε στον 9ο ανακριτή, ο Σταύρος Ψωμιάδης έκανε σαφές πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλας είναι ο πατέρας του, Μάκης Ψωμιάδης! Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες καθώς όπως υπογράμμισε μετείχε μόνο τυπικά στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Τον πατέρα του Μάκη Ψωμιάδη, υπέδειξε ως πραγματικό διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Καβάλα, ο Σταύρος Ψωμιάδης, στο υπόμνημα που κατέθεσε ενώπιον του Ανακριτή, που έχει αναλάβει την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Προφανώς έχει υπάρξει συνεννόηση μαζί του, καθώς ο Μάκης Ψωμιάδης, δήλωνε να "αφήσουν το παιδί του ήσυχο, γιατί δεν έχει καμιά σχέση"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ψωμιάδης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας: " Αρνούμαι με ιδιαίτερη έμφαση όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Στην ΠΑΕ Καβάλα, τυπικά μετέχω ως πρόεδρος. Ο πατέρας μου Μάκης Ψωμιάδης, βρίσκεται πίσω από την διοίκηση της ΠΑΕ".

Πρόσθεσε ακόμη ότι: " Στην Καβάλα μεταβαίνω μονάχα κατ' εξαίρεση για την παρακολούθηση αγώνων ή για να ασχοληθώ με θέματα μεταγραφών. Την ουσιαστική διοίκηση ασκούσε το ΔΣ και ιδίως ο αντιπρόεδρος Σταύρος Μπακιρτζής και ο Γενικός Αρχηγός, Κωνσταντίνος Τσαλίκης. Τα πρόσωπα που αναφέρονται ότι στοιχημάτισαν στον αγώνα Αγροτικού Αστέρα-Καβάλας στις 28-10-2009, Χαβενετίδης, Δημητρίου και Δήμου, ουδόλως γνώριζα".

Ο Στ. Ψωμιάδης δηλώνει ότι έχει υποστεί βαρύτατο διασυρμό από τα ΜΜΕ, υπογραμμίζει ότι δεν στοιχειοθετείται κατηγορία για "προκαθορισμένο" αποτέλεσμα καθώς Παπακώστας και Διαμαντής "δεν συνυπήρξαν στην Καβάλα" και προτείνει σα μάρτυρες τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον γενικό διευθυντή της Superleague Πατρίκ Κομνηνό και το νομικό σύμβουλο της λίγκας κ.Οικονομάκη.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ