ΣΤΗΜΕΝΑ

Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ και διεθνής αμυντικός εμπλεκόμενος στα στημένα;

Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ και διεθνής αμυντικός εμπλεκόμενος στα στημένα;

Την ώρα που οι πρώτοι εμπλεκόμενοι για τα στημένα παιχνίδια οδηγούνται στον Εισαγγελέα, φουντώνουν οι φήμες για εμπλοκή προέδρου μεγάλης ΠΑΕ αλλά και διεθνή αμυντικού ομάδας του κέντρου! Ύποπτες συνεννοήσεις και για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Β. 0-4!

Οι βόμβες για τα στημένα παιχνίδια συνεχίζουν να πέφτουν βροχή, με τα ονόματα ενός προέδρου ΠΑΕ αλλά και ενός διεθνή αμυντικού ομάδας του κέντρου να συσχετίζονται με την υπόθεση όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tovima.gr.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για γνωστούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες που φέρονται να προβαίνουν σε ύποπτες συνεννοήσεις σχετικά με τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 στις 22/1/2011!

Σύμφωνα λοιπόν με με δικαστικά έγγραφα, η Αστυνομία ζητεί να ασκηθεί στον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ ποινική δίωξη για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, καθώς φέρεται να ζητά να "προστατευτεί" διαιτητής που σφύριξε ντέρμπι της ομάδας του.

Μπλεγμένος γνωστός ποδοσφαιριστής;

Παράλληλα το ρεπορτάζ θέλει διεθνή αμυντικό από ομάδα του κέντρου να συσχετίζεται με υπόθεση ύποπτων στοιχημάτων. Μάλιστα υπάρχει και το όνομα νεαρού μέσου ομάδας της Θεσσαλονίκης (που ήταν παλαιότερα συμπαίκτες με τον διεθνή αμυντικό) στην υπόθεση, ενώ ο ένας εξ αυτών φέρεται να στοιχηματίζει συχνά.

Τουλάχιστον ακόμη δέκα ποδοσφαιριστές ομάδων της Super League και της Football League, φέρονται αναμεμειγμένοι σε ίδιου τύπου παράνομες ενέργειες!

Κέρκυρα και Λιβαδειά παίρνουν σειρά

Οι πληροφορίες του "ΒΗΜΑΤΟΣ" αναφέρουν ότι κατηγορούμενοι για τα στημένα παιχνίδια θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, άλλοι τρεις αθλητικοί παράγοντες από την Κέρκυρα, τη Λειβαδιά και άλλη μία επαρχιακή πόλη, ενας πρώην διαιτητής που είχε αναλάβει σημαντική θέση σε άλλο πόστο, ένας πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου και δύο μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Πέρα από τους 10 συλληφθέντες, το δημοσίευμα αναφέρει ότι σύμφωνα με ασφαλείς πηγές έχουν ακόμη συλληφθεί ένας πρώην προπονητής της Ηλιούπολης, ένας παράγοντας της ίδιας ομάδας, ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και του ΠΑΟΚ, ένας ατζέντης ποδοσφαιριστών από τον Εύοσμο Θεσαλονίκης καθώς και ακόμη δύο άτομα που φέρονται να οργάνωναν τα στοιχήματα στους στημένους αγώνες.

Συνολικά, αναφέρουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, εκτός των ήδη συλληφθέντων και προσαχθέντων θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για τα στημένα παιχνίδια εναντίον ακόμη 70 ατόμων, για τα οποία όμως δεν θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ