ΣΤΗΜΕΝΑ

Μπέος: "Στο στόχαστρο της UEFA"

Μπέος: "Στο στόχαστρο της UEFA"
INTIME SPORTS

Διέρρευσε μέρος της απολογίας του Αχιλλέα Μπέου στο οποίο ο γνωστός παράγοντας αναφέρει πως βρίσκεται άδικα στο στόχαστρο της UEFA, αρνείται όλες τις κατηγορίες και ξεκαθαρίζει πως τα λόγια του έχουν παρεξηγηθεί λόγω του ύφους του.

Αποσπάσματα από την απολογία του Αχιλλέα Μπέου δημοσίευσε την Πέμπτη η ιστοσελίδα "Tovima.gr" στην οποία ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου αρνείται όλες τις κατηγορίες και δίνει τη δική του εξήγηση για τους διαλόγους.

"Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχω φιλικές σχέσεις που ποτέ δεν έκρυψα. Οταν μίλησα μαζί του για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, εξέφρασα με το ύφος που με διακρίνει τις επιφυλάξεις μου για τον πιθανό διορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου. Δεν υπάρχει ούτε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που να επιβεβαιώνει τα αδικήματα που μου αποδίδονται. Δεν υπάρχει από όλη αυτήν την παρακολούθηση και απ' όλη αυτή την έρευνα τίποτα συγκεκριμένο παρά μόνον εικασίες και εσφαλμένα συμπεράσματα", είναι η πρώτη τοποθέτηση του κ. Μπέου.

Στη συνέχεια αρνείται όλες τις κατηγορίες: "... η πορισματική αναφορά της εισαγγελέως κυρίας Πόπης Παπανδρέου διαπνέεται από έωλες εκτιμήσεις και αναφορές των στελεχών της UEFA για το πρόσωπό μου...".

Όσον αφορά τους διαλόγους για προστασία σε διαιτητές, ο ίδιος το αρνείται ενώ δεν κάνει καμία αναφορά στα ονόματα των Νικόλα Πατέρα, Θόδωρο Ζαγοράκη και Μάκη Ψωμιάδη. Αναφορά κάνει ωστόσο στο πρόσωπο το Σταύρο Αδαμίδη:

"...εξαιτίας των δημόσιων δηλώσεων και κρίσεων για το πρόσωπό μου του προέδρου της ΑΕΚ κ. Σταύρου Αδαμίδη, είχε δημιουργηθεί κλίμα έντονης αντιπαλότητας και εχθρότητας για το πρόσωπό μου και την ομάδα του Βόλου στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ και των παραγόντων της με αποτέλεσμα να υποχρεωθώ να ζητήσω τη συνδρομή υπαλλήλων εταιρείας ιδιωτικής φύλαξης για την προστασία μου κατά τη μετάβασή μου στο γήπεδο της ΑΕΚ και την παρακολούθηση του συγκεκριμένου αγώνα. Το ίδιο αναφέρει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς ως εμπειρία στον αντίστοιχο αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ στην έδρα της με τη φράση "τα ίδια δηλαδή όπως σε μένα έτσι...".

Κλείνοντας μέρος της απολογίας αναφέρει πως η UEFA έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Αχιλλέα Μπέο και τον κατηγορεί άδικα.

"... η άκρως συκοφαντική αναφορά των υπαλλήλων της ΟΥΕΦΑ ότι αποτελώ αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και ότι είμαι ευρέως ύποπτος σε όλη την Ελλάδα για το ότι κατέχω ποδοσφαιρικούς συλλόγους μόνο για παράνομη δραστηριότητα, απέχει κατά πολύ από την παραδοχή ότι συνέστησα και διευθύνω εγκληματική οργάνωση, κατηγορία η οποία πρέπει να στηρίζεται σε απτές αποδείξεις...".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ