ΕΛΛΑΔΑ

Σκέφτεται να τα βροντήξει ο Πιλάβιος;

Σκέφτεται να τα βροντήξει ο Πιλάβιος;

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος σκέφτεται ακόμη και την παραίτησή του καθώς είναι προβληματισμένος όχι μόνο από την κατάσταση στο ποδόσφαιρο αλλά και από την δραματική αλλαγή στη ζωή του...

Η ΕΠΟ είναι κλειστή από την περασμένη Δευτέρα και ο Σοφοκλής Πιλάβιος όπως τουλάχιστον λένε όσοι τον ζουν από κοντά μοιάζει πιο προβληματισμένος από ποτέ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι έτοιμος να τα βροντήξει και να υποβάλλει την παραίτησή του, ίσως και όταν "ανοίξουν" ξανά τα ρολά της ομοσπονδίας.

Κι οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με την αδυναμία του να συνεχίσει την δουλειά του στην ΕΠΟ, όσο για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από το πρόσωπό του, που είχαν σαν αποκορύφωμα τις απειλές τις οποίες δέχθηκε αλλά και κατήγγειλε δημόσια.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είναι από τους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να κυκλοφορούν περικυκλωμένοι από σωματοφύλακες, ακόμη και σε μια απογευματινή βόλτα με τα παιδιά του.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι αυτή πλέον για τον Πιλάβιο, που λόγω των απειλών αναγκάστηκε να ζητήσει προστασία. Προφανώς αλλιώς φανταζόταν την θητεία του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αλλιώς ήταν η ως τώρα διαδρομή του στο ποδόσφαιρο.

Ίσως και γι αυτό ο λόγος του στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ να είχε περισσότερο περισσότερο συναίσθημα, ειδικά στην αποστροφή του για το "ποδόσφαιρο των μπράβων" και το "ποδόσφαιρο που πρέπει να έχουμε".

Δεν ξέρουμε αν ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποφασίσει οριστικά να τα βροντήξει και να αποχωρήσει από την ΕΠΟ, οδηγώντας την ομοσπονδία σε διαφορετικές διεργασίες. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνεται στενόχωρα, καθώς βλέπει την καθημερινότητά του να έχει αλλάξει τελείως και προβληματίζεται έντονα.

Ήταν επίσης παρών στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Μάλτα, ενώ συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα κ.Μπιτσαξή. Δείχνει, δηλαδή, πως ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά του.

Προς το παρόν, λοιπόν, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας σταθμίζει τις καταστάσεις και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, αν και κατά γενική ομολογία η απόφασή του να εισηγηθεί το "κλείσιμο" για ένα 15νθήμερο δεν ήταν και η πιο εύστοχη που θα μπορούσε να πάρει σε ένα τόσο κρίσιμο χρονικό διάστημα για το ποδόσφαιρο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ