ΕΛΛΑΔΑ

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τη βία

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τη βία
Κοντονής INTIME SPORTS

Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που αφορά στη βία. Ποιο το αξιοπερίεργο της υπόθεσης...

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων έθεσε την Τρίτη (31/3) σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο που φέρει το όνομα «Επείγοντα Μέτρα για την Αντιμετώπιση της Βίας στον Αθλητισμό και άλλες διατάξεις».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ενώ κατά τη συνάντηση της Δευτέρας (30/3) FIFA και UEFA ανέφεραν ότι θα καταθέσουν τις προτάσεις τους αναφορικά με το σχέδιο νόμου και τις αντιθέσεις που έχουν πάνω σε αυτό σε 10-15 μέρες, στην ανακοίνωσή του το υπουργείο επεσήμανε πως η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί τη Μ. Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 κι ώρα 14:00.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται:

«Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε σήμερα το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων «Επείγοντα Μέτρα για την Αντιμετώπιση της Βίας στον Αθλητισμό και άλλες διατάξεις». Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί τη Μ. Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 και ώρα 14:00. Το Νομοσχέδιο μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.opengov.gr/ypepth/?p=2344».

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ