ΕΛΛΑΔΑ

Σε αργία από τον δήμο Βόλου ο Μπέος

Σε αργία από τον δήμο Βόλου ο Μπέος
Μπέος INTIME SPORTS

Παρέλαβε την διαπιστωτική πράξη από την θέση του δημάρχου έπειτα από την παραπομπή του σε δίκη για το "koriopolis". Προσφεύγει άμεσα στο ΣτΕ.

Σε αργία είναι από σήμερα (14/12) ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση των "στημένων" αγώνων του 2011.

Το πρωί της Δευτέρας, ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, παρέλαβε με επιστολή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, την διαπιστωτική πράξη υπογεγραμμένη από τις 2/12 από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ηλία Τσέλιγκα.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει προσπάθεια να επιδοθεί το έγγραφο, άλλες δύο φορές αλλά απουσίαζε η υπάλληλος του Δήμου που παραλαμβάνει την αλληλογραφία.

Ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας για αναστολή της απόφασης και άρση της αργίας.

Καθήκοντα δημάρχου ασκεί ο αντιδήμαρχος, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πρέπει να συνεδριάσει μέχρι την προσεχή Παρασκευή 18/12. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε τα καθήκοντα του δημάρχου ασκεί ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ