ΕΛΛΑΔΑ

Προκαταρκτική έρευνα για το Μακάμπι-ΟΣΦΠ

Προκαταρκτική έρευνα για το Μακάμπι-ΟΣΦΠ
INTIME SPORTS

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου έπειτα από τις δηλώσεις του κ. Βοριά σχετικά με το παιχνίδι Μακάμπι-Ολυμπιακός.

Τα... όχι και τόσο λιμνάζοντα ύδατα του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται να ταράζουν ακόμα περισσότερο οι δηλώσεις του πρώην διαιτητή κ. Σωτήρη Βοριά σε τηλεοπτική εκπομπή, οι οποίες αφορούσαν τον επαναληπτικό του Europa League, Μακάμπι-Ολυμπιακός.

Χωρίς να προχωρήσει σε περαιτέρω αποκαλύψεις, ο κ. Βοριάς είχε μιλήσει για πιθανή σχέση Μαρινάκη, Μπέου και Δαλούκα με την εν λόγω αναμέτρηση.

Ο πάλαι ποτέ διεθνής διαιτητής υποστήριξε επίσης ότι έχει αποστείλει στην ΕΠΟ επιστολή, στην οποία περιγράφει αναλυτικά το τι έχει συμβεί στο ματς του Europa League. Μάλιστα, τόνισε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα αποκαλύψει δημόσια το περιεχόμενό της.

Όλα αυτά όπως ήταν φυσικό "ανάγκασαν" τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου να παρέμβει, διατάζοντας προκαταρκτική έρευνα για το θέμα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να... καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους για καταθέσεις. Μάλιστα πρώτος θα περάσει την πόρτα της εισαγγελίας ο άνθρωπος που ξεκίνησε την υπόθεση, ο κ. Βόριας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ