ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική έρευνα για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Ποινική έρευνα για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, έδωσε εντολή να διενεργηθεί ποινική έρευνα για τα επεισόδια στο ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε τα δεδομένα.

Οι εισαγγελικές αρχές δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, μπροστά σ' αυτά που έλαβαν χώρα στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, έδωσε εντολή στον εισαγγελέα, Χαράλαμπο Λακαφώση, να διενεργήσει ποινική έρευνα για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος έχει αρμοδιότητα στα αθλητικά θέματα, θα κάνει προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να φανεί αν στα επεισόδια της Κυριακής προκύπτει η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων, καθώς και να εντοπίσει τους υπευθύνους.

Η Ελένη Ράικου, θέλει να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες από τρίτο αρμόδιο για τα μέτρα ασφαλείας και ζητά από τον Χαράλαμπο Λακαφώση, να ερευνήσει αν πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κι αν οι υπεύθυνοι ήταν ενήμεροι πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο επεισοδίων.

Από την πλευρά του, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, αναμένεται να συλλέξει στοιχεία, προκειμένου να εξετάσει αν έχουν ποινικές ευθύνες οι άνθρωποι της ΠΑΕ και του Ολυμπιακού Σταδίου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ