ΕΛΛΑΔΑ

Ποινές φυλάκισης με αναστολή

Ποινές φυλάκισης με αναστολή
περιπολικό

Τα 18 άτομα που είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία της Πιερίας για το "ντου" στον Καλόπουλο οδηγήθηκαν την Πέμπτη ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος επέβαλλε ποινές φυλάκισης με αναστολή. Όλοι τους άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν την Πέμπτη (22/12) τα 18 άτομα που είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία της Πιερίας την Τρίτη (20/12) για την επίθεση προς τον Δημήτρη Καλόπουλο, στην αναμέτρηση της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης με την Skoda Ξάνθη για τη 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συλληφθέντες καταδικάστηκαν με ποινή φυλάκισης από 12 μέχρι 30 μήνες με αναστολή. Με 30 μήνες καταδικάστηκε ένας οπαδός ο οποίος ήταν υπότροπος.

Με 25 μήνες καταδικάστηκε ο οπαδός που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με 22 μήνες καταδικάστηκαν τρεις άλλοι, ενώ οι υπόλοιποι 12 ένα χρόνο με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Ανάμεσα στους 18 συλληφθέντες υπήρχε και ένας ανήλικος, ωστόσο ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Κατερίνης δεν ήταν αρμόδιος να τον δικάσει. Όλοι τους άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ