ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε ομάδες, πέντε παίκτες, ένα σενάριο

Πέντε ομάδες, πέντε παίκτες, ένα σενάριο
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Ρόμα, Νάπολι, Παλέρμο και Τοροσίδης, Σκόνδρας, Σουμπίνιο, Ζαραδούκας, Μπαλτσαρέτι. Μπερδευτήκατε; Για... περάστε μέσα.

Όταν μπλέκονται ένα σωρό ομάδες και σχεδόν μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές, συνήθως στο τέλος δεν συμβαίνει τίποτα. Αυτή τη φορά όμως είναι πιθανό να δούμε ένα απίθανο σενάριο να γίνεται πραγματικότητα.

Τώρα τι σχέση έχουν όλες αυτές οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους θα το αναλύσουμε πιο κάτω. Το μόνο βέβαιο είναι πως το σενάριο έχει βάση.

Ξεκινάμε με την αλφαβήτα. Η Ρόμα θέλει τον Μπαλτσαρέτι, στη λίστα βρίσκεται και ο Τοροσίδης. Ο Ατρόμητος θέλει έναν δημιουργικό μέσο, αλλά όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, ψάχνει κι ένα ακόμα αριστερό μπακ.

Το Link

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Ρόμα έχει στο στόχαστρο της τον διεθνή άσο Μπαλτσαρέτι, που έκανε εκπληκτικό EURO, όμως τον παίκτη της Παλέρμο εξετάζει και η Νάπολι. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν προχωρήσει του 30χρονου άσου, ο Τοροσίδης είναι ο Νο.2 στη λίστα των Ρωμαίων.

Η Ρόμα έχει σκοπό να ξοδέψει λίγο πάνω από 2 εκ. ευρώ για τον Έλληνα άσο, που τον Δεκέμβρη υπογράφει όπου θέλει, με τον Ολυμπιακό να είναι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο, ειδικά αν δεν ανανεώσει.

Ο Ατρόμητος

Κάπου εδώ έρχεται η ομάδα του Περιστερίου. Το ενδιαφέρον για τον Σκόνδρα είναι γνωστό καιρό τώρα και το σενάριο θέλει τον Ολυμπιακό να προτείνει τράμπα τον Σουμπίνιο με τον Σκόνδρα, με την ομάδα του Περιστερίου να κρατά ποσοστό μεταπώλησης.

Πρέπει να πούμε βέβαια πως ο Γιώργος Σπανός δεν θέλει να αποδυναμωθεί η ομάδα του ενόψει της Ευρώπης, οπότε ίσως τρενάρει λίγο την υπόθεση. Ο Ατρόμητος όμως, όπως είπαμε, ψάχνει και για αριστερό μπακ, οπότε το ενδεχόμενο να δούμε τον Ζαραδούκα στο Περιστέρι δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση.

Όλα πάντως ξεκινούν από την πώληση του Βασίλη Τοροσίδη. Όταν και αν ολοκληρωθεί, τότε ίσως δούμε να παίρνει σάρκα και οστά το σενάριο που κυκλοφορεί τελευταία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ