ΕΛΛΑΔΑ

Παναθηναϊκός όπως λέμε Μαν.Σίτι

Παναθηναϊκός όπως λέμε Μαν.Σίτι
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Μάντσεστερ Σίτι κατάφεραν μέσα στο μήνα Μάρτιο από φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή να τον χάσουν μέσα από τα χέρια τους (videos)

Μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ και τη δική μας Superleague; Φυσικά και όχι. Αν βάλεις την καλύτερη ελληνική ομάδα στο αγγλικό πρωτάθλημα, είναι ζήτημα αν θα καταφέρει να τερματίσει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εμείς λοιπόν δεν θα κάνουμε σύγκριση σε σχέση με την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ και τη διάρκεια που έχουν ομάδες από τα δυο πρωταθλήματα, αλλά θα σταθούμε στις... ημερομηνίες!

Παναθηναϊκός και Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν κατάφεραν μέσα στον Μάρτιο από φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή, να γίνουν κομπάρσοι.

Οι ομοιότητες μάλιστα στα αποτελέσματα είναι εκπληκτικές. Αξίζει να αναφέρουμε πως η διαφορά που είχαν από τον δεύτερο, ροκανίστηκε και για τους δυο μέσα σε είκοσι μέρες

Παναθηναϊκός και Σίτι μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές έχασαν το προβάδισμα που είχαν, ενώ και οι δυο σε αυτό το διάστημα έκαναν μόλις μία νίκη!

Μάντσεστερ Σίτι

Μέχρι και την 27η αγωνιστική λοιπόν, η Σίτι ήταν πρώτη στην βαθμολογία με 66 βαθμούς, έναντι 64 της Γιουνάιτεντ. Κάπου εκεί άρχισαν οι γκέλες.

Στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές λοιπόν η Σίτι έκανε 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, με αποτέλεσμα από εκεί που ήταν δυο πόντους μπροστά, να βρεθεί πέντε πίσω!

Αναλυτικά

11 Μαρτίου Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 1-0

21 Μαρτίου Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι 2-1

24 Μαρτίου Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

31 Μαρτίου Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ 3-3

Παναθηναϊκός

Και οι πράσινοι λοιπόν μέχρι τις αρχές Μαρτίου ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 2 πόντους διαφορά (όσους και η Σίτι) από τον Ολυμπιακό, όμως κάπου εκεί άρχισε η... κατρακύλα.

Τρεις συνεχόμενες ήττες (η μία μάλιστα έφερε και επιπλέον μείον τρεις πόντους λόγω τιμωρίας) έφεραν τον Παναθηναϊκό 10 πόντους πίσω από τους ερυθρόλευκους, ενώ μοναδική αναλαμπή μέσα στον μήνα ήταν η νίκη επί του ΟΦΗ!

Αναλυτικά

04 Μαρτίου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-2

11 Μαρτίου ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-0

18 Μαρτίου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-3 (Α.Α)

24 Μαρτίου ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ