ΕΛΛΑΔΑ

Παίρνει Νίκη Βόλου ο Δαλούκας

Παίρνει Νίκη Βόλου ο Δαλούκας
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δαλούκας ετοιμάζεται να επιστρέψει στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αποκτώντας σημαντικό ποσοστό μετοχών της Νίκης Βόλου.

Μπορει ο Γιώργος Δαλούκας να μην μπόρεσε να στεριώσει στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας, όμως όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να υπηρετεί τον "βασιλιά των σπορ" από άλλο μετερίζι, και συγκεκριμένα από αυτό του παράγοντα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο πρώην διαιτητής θα έχει συνάντηση την Πέμπτη (29/12) με αντιπροσωπεία οπαδών της Νίκης Βόλου, όπου και αναμένεται να τους γνωστοποιήσει τα άμεσα σχέδιά του για την ομάδα.

Ποια είναι αυτά; Να πάρει στα χέρια του το 47,5% των μετοχών από τον Γιώργο Βαλάχη, προκειμένου να έχει σημαίνοντα ρόλο στις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας της Μαγνησίας, που αγωνίζεται φέτος στη Football League 2.

Το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει πως ο Γιώργος Δαλούκας βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε ανοιχτή γραμμή με παίκτες προκειμένου να τους "ψήσει" να φορέσουν τη φανέλα της Νίκης, κάτι που θα συνεχιστεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από τη στιγμή που γίνει η μεταβίβαση μετοχών προς το πρόσωπό του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ