ΕΛΛΑΔΑ

"Ονόματα, διευθύνσεις και διάλογοι στις δικογραφίες"

"Ονόματα, διευθύνσεις και διάλογοι στις δικογραφίες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κύκλοι του Υπουργείου σχολίασαν πως αυτό που καταγγέλλεται στην ανακοίνωση αφορά τον κόσμο του ποδοσφαίρου συνολικά στην Ελλάδα, με ονόματα και διευθύνσεις να βρίσκονται στις δικογραφίες όσων υποθέσεων διερευνώνται από την ελληνική δικαιοσύνη.

Ο Σταύρος Κοντονής σε ανακοίνωση του το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) τα έβαλε με "ευρεία μερίδα παραγόντων του αθλήματος που καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που υποστήριζε ότι κύκλοι του Υπουργείου διέρρεαν ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν ο στόχος της ανακοίνωσης του Σταύρου Κοντονή, καλώντας τον Υφυπουργό Αθλητισμού να κατονομάσει ποιους εννοεί και αν πράγματι φωτογραφίζει την πειραϊκή ΠΑΕ.

Μέσω κύκλων ήρθε η απάντηση εκ νέου από το Υπουργείο, η οποία συνοψίζεται ως εξής:

"Ό,τι περιγράφεται στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, αυτό και καταγγέλλεται από την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τον κόσμο του ποδοσφαίρου συνολικά στην Ελλάδα.

Άρα όλοι γνωρίζουν τα πάντα και περισσότερα ονόματα, διευθύνσεις και διάλογοι βρίσκονται στις δικογραφίες όλων των υποθέσεων που διερευνώνται από την ελληνική δικαιοσύνη!"

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ