ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0 στο πρωτάθλημα Κ20

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0 στο πρωτάθλημα Κ20

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League, αφού επικράτησε με 3-0 στο Ρέντη. Σκόρερ οι Λυκογιάννης (δις) και Ρουγκάλας.

Σε θρίαμβο εξελίχτηκε για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ-20 της Super League.

Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με σκορ 3-0 των αντιπάλων τους, ενώ είχαν και αρκετές ακόμα κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τον γκολκίπερ Αναγνωστόπουλο να είναι ο μοναδικός διασωθέντας από πλευράς "πρασίνων" και να κρατάει μάλιστα το σκορ σε αυτό το επίπεδο σώζοντας σε αρκετές φάσεις την εστία της ομάδας του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα ο Λυκογιάννης άνοιξε το σκορ. Από πάσα του Γκίνο, ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ των Πειραιωτών μπήκε στην περιοχή και από θέση μέσα αριστερά πλάσαρε στην απέναντι γωνία της εστίας του Παναθηναϊκού.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους με τον Ρουγκάλα (49'). Από αριστερά ο Γκίνο εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο αρχηγός των ερυθρολεύκων στο δεύτερο δοκάρι με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Όσον αφορά στο τελικό σκορ, αυτό διαμορφώθηκε στο 80' από τον Λυκογιάννη με κοντινό πλασέ.

Να σημειωθεί πως μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός παραμένει ισόβαθμος με τον Ατρόμητο Αθηνών (σ.σ. κέρδισε εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 2-1) στην κορυφή της βαθμολογίας (από 60 πόντους), με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο (27 ματς αντί 28 της ομάδας του Περιστερίου).

Από εκεί και πέρα, Ξάνθη και ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρώσει 53 πόντους, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 49.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Στορκ): Χουτεσιώτης, Βούρος (48' Λεάντρο), Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Γκούτσιος, Σιώπης Μ., Σιώπης Δ., Παπασσάβας, Γκίνο (81' Βέργος), Παιδάκης (62΄Δημακάκος), Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός (Σάμιος): Αναγνωστόπουλος, Βόσδου (46' Ρισβάνης), Μαρινάκης, Σκούφος, Μυρθιανός (52' Κουσίδης), Αναστασόπουλος, Δώνης (61' Καστράτι), Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Θαναηλάκης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ