ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρόδρομοι του Γλύκου

Οι πρόδρομοι του Γλύκου
Γλύκος

Ο Γλύκος δέχτηκε ένα απίστευτο γκολ και πλέον οι συγκρίσεις μπορούν να γίνουν μόνο με… εγκλήματα τερματοφυλάκων άλλων μεγάλων ομάδων (videos)

Ο Γλύκος δεν πρέπει να ψάξει για δικαιολογίες. Φέρει ευθύνη και πρέπει να την αντέξει. Έκανε ένα τεράστιο λάθος και καταδίκασε την ομάδα του.

Της ισοπέδωσε την ψυχολογία τη χειρότερη στιγμή. Βέβαια δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος τερματοφύλακας που κάνει τέτοια αγωνιστική γκάφα. Μπορούμε να θυμηθούμε πάρα πολλές…

Ο αέρας του Ελευθερόπουλου

Επειδή έγινε λόγος για τον αέρα που μπέρδεψε τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ, σίγουρα η μνήμη μας πάει στη φάση όπου ο Ελευθερόπουλος ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κάνει μια κάκιστη έξοδο στον αγώνα με τη Γιουβέντους και στερεί την πρόκριση στην ομάδα του με τον Κόντε να σκοράρει.

Το έγκλημα του Καρνέζη

Λόγω θεσμού και λεπτού που συνέβη το λάθος του Γλύκου, μπορούμε να θυμηθούμε και το περσινό τεράστιο λάθος του Καρνέζη όταν στο 7 λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε ένα απίστευτο γκολ από το κέντρο σε σουτ του Μίτσελ.

Θυμηθείτε το λάθος του Καρνέζη

Το ιστορικό γκολ του Ναΐμ

Και η πιο κλασική σύγκριση που μπορεί να γίνει, είναι με το απίστευτο γκολ του Ναίμ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης στον τελικό της Άρσεναλ με τη Σαραγόσα για το κύπελλο UEFA. Τότε που ένα σουτ αολι το πουθενά με τη βοήθεια του αέρα και της τύχης κατέληξε στα δίχτυα του Σίμαν.

Θυμηθείτε το γκολ του Ναίμ στον τελικό του κυπέλλου UEFA το 1995

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ