ΕΛΛΑΔΑ

Οι... ομορφιές της 5ης αγωνιστικής

Οι... ομορφιές της 5ης αγωνιστικής
Γκοίαν Βούκιτς Χουάνμα Καπό Χολέμπας

Η γκολάρα του Βούκιτς, η ξεχασμένη φανέλα του Χολέμπας, ο... σαμποτέρ Γκοίαν, η ντρίμπλα του Χουάνμα, η διπλή χαμένη ευκαιρία και οι όμορφες παρουσίες της 5ης αγωνιστικής (βίντεο&φωτογραφίες)

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πολλά και ενδιαφέρονται παιχνίδια, αποτελέσματα που έδωσαν άλλη διάσταση στην υπόθεση τίτλος και φυσικά φάσεις που θα θυμόμαστε για αρκετούς μήνες.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες, πιο αστείες και παράξενες στιγμές της 5ης αγωνιστικής και σας τις παρουσιάζει με βίντεο και φωτογραφίες.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΛ Καλλονής. Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε δυο φάσεις που θα συζητηθούν. Ξεκινάμε με την απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ ήταν 0-0.

Ο Ουσέρο εκτέλεσε φάουλ, ο Ναβάρο έδωσε σέντρα-γκολ στον Γκοιάν και αυτός αντί να σκοράρει μάλλον μπερδεύτηκε και έδιωξε τη μπάλα με το κεφάλι (δείτε στο 1:50).

Η δεύτερη φάση αφορά την πολύ ωραία ενέργεια του Χουάνμα πάνω στον Λεάντρο. Ο Ισπανός ξεπέρασε δυο αντιπάλους με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μάλιστα να.. ζαλίζεται από την ντρίμπλα και να πέφτει κάτω.

Με χορηγό και χωρίς χορηγό

Πάμε και στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αγρινίου υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη φετινή γκέλα με τον ΠΑΟΚ πλέον να πλησιάζει στο βαθμό.

Βέβαια από το ματς κρατάμε την απίστευτη σκηνή με τον Χολέμπας που αγωνίστηκε αρχικά με φανέλα που είχε χορηγό το "Πάμε Στοίχημα" και ολοκλήρωσε το ματς με.. σκέτη.

Γκολ παγκόσμιας κλάσης

Ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα παιχνίδι δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με τον Βούκιτς να κάνει τα δύσκολα εύκολα γι ακόμα μία φορά. Το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε εναντίον του Πλατανιά βάζει ήδη υποψηφιότητα για το κορυφαίο της σεζόν και μεταξύ μας δύσκολα κάποιο άλλο θα του πάρει τη θέση.

Διπλή χαμένη ευκαιρία

Πάμε και στην τελευταία στιγμή που ξεχωρίσαμε από την 5η αγωνιστική (απομένει το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Άρη). Ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως έφτυσε αίμα για να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος.

Στο 60ο λεπτό ο Μάντζιος γύρισε στον Ορτέγκα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, με τον Καπό να σουτάρει με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα άουτ.

Φυσικά και το θέμα μας θα κλείσει με τις όμορφες παρουσίες που τίμησαν τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα...

Οι... ομορφιές της 5ης αγωνιστικής
Παναθηναϊκός ΟΦΗ INTIME SPORTS
Οι... ομορφιές της 5ης αγωνιστικής
Μανδραϊκός ΑΕΚ INTIME SPORTS
Οι... ομορφιές της 5ης αγωνιστικής
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS
Οι... ομορφιές της 5ης αγωνιστικής
Πανθρακικός Βέροια INTIME SPORTS
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ