ΕΛΛΑΔΑ

O παίκτης που έστειλε φιλάκια και σκόραρε στο Sport24.gr

O παίκτης που έστειλε φιλάκια και σκόραρε στο Sport24.gr

Ο Βαγγέλης Παντελάκης μίλησε στο Sport24.gr για το απίθανο τέρμα που σημείωσε στην αναμέτρηση της ομάδας Νέων της ΑΕ Νεαπόλεως κόντρα στο Δικταίο. "Ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω. Είπα μέσα μου 'θα σε φτιάξω τώρα'" δήλωσε χαρακτηριστικά (video).

O 17χρονος φορ της κρητικής ομάδας κέρδισε με το σπαθί του, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν σε κάθε άνθρωπο σύμφωνα με τον Άντι Γουόρχολ.

Ο Παντελάκης πέτυχε ένα από τα πιο θεαματικά γκολ καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή κούρσα από το κέντρο του γηπέδου.

Διασχίζοντας απόσταση 50 μέτρων ντρίμπλαρε τον αντίπαλο γκολκίπερ στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα.

Το στοιχείο ωστόσο που διαφοροποίησε το γκολ ήταν η ενέργεια του να στείλει... φιλάκια στον τερματοφύλακα στο ξεκίνημα της προσπάθειας του.

Ο Παντελάκης, ο οποίος δηλώνει θιασώτης του Κώστα Μήτρογλου αλλά και του Μάριο Γκόμεζ της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στο Sport24.gr για την πρωτοβουλία του να στείλει φιλάκια στον αντίπαλο γκολκίπερ και εν τέλει να σκοράρει.

" Είναι κάτι που κάνω για πρώτη φορά. Δεν το είχα προσχεδιάσει. Βασικά υπήρχε μία αψιμαχία με τον τερματοφύλακα σε προηγούμενη φάση.

Όταν ξεκίνησα να βγαίνω στην κόντρα είπα μέσα μου 'θα σε φτιάξω τώρα' και έκανα αυτή την κίνηση. Ήμουν σίγουρος πως σκοράρω.

Ήξερα τα βήματα μου. Βέβαια παραλίγο να μου φύγει η μπάλα αλλά κατάφερα να πετύχω το γκολ. Ήταν και η αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα".

O παίκτης που έστειλε φιλάκια και σκόραρε στο Sport24.gr

Ο 17χρονος επιθετικός όπως είναι λογικό γνωρίζει την αποθέωση στο Λασίθι. " Δεν νομίζω πως προκάλεσα ή έκανα κάτι αρνητικό. Οι συμπαίκτες και ο κόσμος μου είπαν μπράβο για το γκολ που πέτυχα. Τα παιδιά που με βλέπουν στον δρόμο με συγχαίρουν".

Ο Παντελάκης υπόσχεται νέες εμπνεύσεις για το μέλλον. "Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι ανάλογο, όμως έχω σκεφτεί ήδη διάφορους πανηγυρισμούς".

Ποια ομάδα όμως υποστηρίζει; "Λόγω καταγωγής είμαι υποστηρικτής του Πλατανιά αλλά και της Α.Ε. Νεάπολης που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία".

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Βαγγέλη Παντελάκη

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ