ΕΛΛΑΔΑ

"Ο ασύλληπτος Μάκης Ψωμιάδης"

"Ο ασύλληπτος Μάκης Ψωμιάδης"
INTIME SPORTS

Η αναζήτησή του Μάκη Ψωμιάδη από τις ελληνικές αρχές, για τη συμμετοχή στα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου, δεν είναι παρά μια απλή περιπέτεια.

Το Κουτί της Πανδώρας ανοίγει σήμερα τον φάκελο με τον Μάκη Ψωμιάδη όχι γιατί είναι ένα πρόβλημα του ποδοσφαίρου, αλλά ένα σημαντικό πολιτικό πρόβλημα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης μετά τα τελευταία γεγονότα στο ποδόσφαιρο με τα # stimena, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, όντας μια προσωπικότητα που έχει δώσει ανά καιρούς στα ΜΜΕ τροφή για δημοσιεύματα, ρεπορτάζ, αποκαλύψεις ή ακόμη και έκτακτες ειδήσεις.

Στην εκπομπή βλέπουμε παλιότερες δηλώσεις του Big Mac, δημοσιεύματα σε εφημερίδες, άνθρωποι που τον έχουν ζήσει, μιλάνε για αυτόν και γενικώς ο Κώστας Βαξεβάνης προσπαθεί να σκιαγραφήσει ένα προφίλ που πάντα δημιουργούσε απορίες στο φίλαθλο κόσμο, είτε για το "από πού ήρθε", είτε για το "πού το πάει".

Δείτε την εκπομπή, "Το κουτί της Πανδώρας", του Κώστα Βαξεβάνη, η οποία δεν χρειάζεται περισσότερες λέξεις ως συνοδεία. Η εικόνα, ξέρετε, αν θέλει τα κερδίζει τα κείμενα...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ