ΕΛΛΑΔΑ

O Χάρρυ Κλυνν πριν από 30 χρόνια στην εκπομπή του Φίλιππου Συρίγου

O Χάρρυ Κλυνν πριν από 30 χρόνια στην εκπομπή του Φίλιππου Συρίγου

Πριν από 30 χρόνια, ο Χάρρυ Κλυνν ως πρόεδρος της ΕΠΑΕ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή "Αθλητικές Συναντήσεις" με τους Φίλιππο Συρίγο και Κώστα Γεωργιάδη. (VIDEO)

O Xάρρυ Kλυνν, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Δευτέρα (21/05) σε ηλικία 78 ετών, έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, αγαπούσε το ποδόσφαιρο και λάτρευε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην οποία υπήρξε πρόεδρος τη δεκαετία του '80.

Το 1988 ανέλαβε την προεδρία της ΕΠΑΕ, ύστερα από ομόφωνη απόφαση των ομάδων και βοήθησε σημαντικά σε μία δύσκολη περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκείνη τη χρονιά, ως πρόεδρος της ΕΠΑΕ παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή "Αθλητικές Συναντήσεις" με τους Φίλιππο Συρίγο και Κώστα Γεωργιάδη.

Ο Χάρρυ Κλυνν, πάντα με το καυστικό χιούμορ του, σχολίασε τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, αν ήταν "μπροστινός" του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Ανδρέα Ζαφειρόπουλου, αλλά και το έργο του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μάλιστα, υπήρξε και μία... ιντριγκαδόρικη ερώτηση απ' την πλευρά του Φίλιππου Συρίγου, με αφορμή ένα μπασκετικό σκετσάκι του Χάρρυ Κλυνν. Ο Φίλιππος Συρίγος εξέφρασε την απορία του γιατί αποφάσισε να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο απ' την στιγμή που είχε ασχοληθεί με ένα σοβαρό άθλημα όπως το μπάσκετ.

Ο Χάρρυ Κλυνν του απάντησε πως " ήταν μία δίοδος προκειμένου να φτάσω στον αντικειμενικό σκοπό μου, ο οποίος είναι το... πόλο".

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έφυγε" από τη ζωή ο Χάρρυ Κλυνν
Πηγή έμπνευσης ο αθλητισμός για τον Χάρρυ Κλυνν
Χάρρυ Κλυνν: Η λατρεία του για τον Απόλλωνα και το ποδόσφαιρο
Η "προφητεία" του Χάρρυ Κλυνν για την πρόκριση της Ελλάδας με πέναλτι
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ