ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κοντονής για διαφθορά, διαιτησία και ΑΕΚ

Ο Κοντονής για διαφθορά, διαιτησία και ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι είπε για την διαφθορά, την διαιτησία και την ΑΕΚ.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Real FM 97,8", μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μένουν ελληνικές ομάδες εκτός ευρωπαϊκών θεσμών σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν σχετικά με τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Επιπλέον, ανέφερε ακόμα πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν κακές διαιτησίες και εμφανίστηκε έτοιμος για παρέμβαση σε συνεργασία με την ΕΠΟ για την βελτίωση των Ελλήνων διαιτητών.

Συν τις άλλοις, είπε ότι οι ομάδες δεν έχουν ανάγκη από "στρατούς", ότι ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει στα γήπεδα, ενώ για τις δικαστικές εκκρεμότητες που αφορούν τη δικαστική έρευνα στο ποδόσφαιρο, δήλωσε πως δεν είναι δουλειά της Πολιτείας να επεμβαίνει στην δικαιοσύνη, ωστόσο αυτή πρέπει να λειτουργεί ταχύτερα.

Τέλος, σχολίασε πως το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο πρέπει να σέβεται τις αντιρρήσεις των διαφωνούντων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ