ΕΛΛΑΔΑ

Ο Καλογερόπουλος στο Αστέρας - Παναθηναϊκός

Ο Καλογερόπουλος στο Αστέρας - Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Χαράλαμπος Καλογερόπουλος σφυρίζει δύο μήνες μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και παίζει ξανά σε ματς του Παναθηναϊκού έπειτα από 1,5 χρόνο και το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους".

Την προηγούμενη αγωνιστική ορίστηκε 4ος στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και επέστρεψε από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Τώρα, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, περί του οποίου ο λόγος, ήρθε η ώρα να πιάσει πάλι την σφυρίχτρα στο πρωτάθλημα., καθώς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον όρισε στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Super League.

Ο διεθνής ρέφερι θα βρεθεί ξανά στον δρόμο των «πράσινων» έπειτα από ένα χρόνο και 166 ημέρες. Τελευταία φορά που είχε διαιτητεύσει σε αγώνα του Παναθηναϊκού, ήταν στις 26.10.2014, στην ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι φώναζαν για το φάουλ από το οποίο είχε προέλθει το μοναδικό γκολ του αγώνα με τον Αυλωνίτη στο 59' (Ζέκα στον Αφελάι) και για χέρι του Πέτριτς στις καθυστερήσεις σε κοντρόλ προτού η μπάλα πάει στον Ατζαγκούν που ήταν σε θέση για γκολ.

Νωρίτερα, ο Καλογερόπουλος είχε δώσει σωστά, σύμφωνα με τον παρατηρητή διαιτησίας, δώσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Στιλ στον Μήτρογλου.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων:

ΒΕΡΟΙΑ - ΞΑΝΘΗ: Μήτσιος (Ηπείρου), Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γεωργιάδης (Κοζάνης), 4ος: Στυλιαράς (Αιτ/νίας), Παρατηρητής: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Παρατηρητής: Πάνου (Αιτ/νίας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σπάθας (Πειραιά), Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Παρατηρητής: Ζωγράφος (Αθηνών).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Παρασίου (Ημαθίας), 4ος: Κύζας (Δράμας), Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νίας).

ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας), Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Γκράνας (Θράκης), Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλλονιάς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), Παρατηρητής: Λιόλιος (Λάρισας).

ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιάχος (Χίου), Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας), 4ος: Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Παρατηρητής: Μπερσής (Αρκαδίας).

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Δόσης (Αθηνών), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), Παρατηρητής: Καλύβας (Βοιωτίας).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ