ΕΛΛΑΔΑ

"Ντου" οπαδών και "κράξιμο" σε Κοντονή και δημοσιογράφους

"Ντου" οπαδών και "κράξιμο" σε Κοντονή και δημοσιογράφους
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Κοντονής έγινε αποδέκτης λεκτικής επίθεσης από οπαδούς σε ταβέρνα στην Καισαριανή, όπου ο υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν χθες βράδυ με δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ. Ένας από τους "εισβολείς", μάλιστα, βιντεοσκόπησε με το κινητό τηλέφωνό του τους συνδαιτυμόνες.

Μόνο ήρεμα και χαλαρά δεν εξελίχθηκε η χθεσινή (10/4) βραδιά για τον Σταύρο Κοντονή και την παρέα του, που έτρωγαν θαλασσινά σε ταβέρνα στην Καισαριανή. Ο υπουργός Δικαιοσύνης βρέθηκε εκεί με δημοσιογράφους που καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ και δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Το ραντεβού της παρέας ήταν στις 21:00. Λίγη ώρα αργότερα, περίπου στις 23:30, έγινε "ντου" από 7-8 άτομα, τα οποία ξεκίνησαν λεκτική επίθεση προς τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού και τους δημοσιογράφους, ενώ ένας εξ' αυτών, με μαύρο καπέλο και σχεδόν καλυμμένο το πρόσωπό του (είχε "κατεβάσει" το καπέλο) μαγνητοσκοπούσε με το κινητό τηλέφωνό του όση ώρα κράτησε το περιστατικό.

Οι οπαδοί δεν απείλησαν τον Σταύρο Κοντονή, αλλά τον κατηγόρησαν ότι κάνει παρέα με δημοσιογράφους που στοχοποιούν μονίμως τον Ολυμπιακό και ότι διατηρεί μαζί τους σχέσεις φιλικές και συνεργασίας.

Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, αλλά του είπαν πως θα πέσει... μαύρο στις επικείμενες εκλογές, διότι την παρούσα Κυβέρνηση την είχαν ψηφίσει και Ολυμπιακοί, ενώ του φώναζαν πως θα πρέπει να ντρέπεται.

Οι δημοσιογράφοι που ήταν μαζί με τον υπουργό παρέμεναν σιωπηλοί όση ώρα κρατούσε το περιστατικό, απόλυτα ήρεμος ήταν και ο Κοντονής, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε για λίγο να ανοίξει και διάλογο με έναν 50άρη από τους οπαδούς, ο οποίος μεταξύ σοβαρού και αστείου τον... αποθέωνε!

" Πρέπει να ντρέπεσαι που κάθεσαι με αυτούς που στήνουν δίκες. Την κυβέρνηση την ψήφισαν και Ολυμπιακοί, αλλά θα δείτε τώρα μαύρο που θα πέσει", του φώναξαν οι οπαδοί. " Καλά διαβάζουμε ότι τα έχεις κάνει πλακάκια εδώ και χρόνια με αυτούς, τι δουλειά έχεις με τους υπαλλήλους του Μελισσανίδη;" φώναξαν μεταξύ άλλων.

Ωραία παρέα έχετε. Έτσι την κάνεις την εξυγίανση εσύ κ. Κοντονή; Μιλώντας με ανθρώπους που λασπολογούν τον Ολυμπιακό; Τώρα πέφτουν οι μάσκες. Να φέρεις και τον Ζουράρι άλλη φορά να πιαστείτε αγκαλιά".

Η ΑΠΕΙΛΗ, Η "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ" ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτές ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν στο μαγαζί για περίπου 7-8 λεπτά. Η μοναδική απειλή που εκτοξεύτηκε σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους ήταν προς δύο δημοσιογράφους: "με εσάς τους δυο θα τα ξαναπούμε μην σας πετύχουμε πουθενά αλλού έξω…" . Οι οπαδοί αποχώρησαν στην συνέχεια, φωνάζοντας "ντροπή".

Αξιοπερίεργο είναι ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης συνοδευόταν από 4 "Ζητάδες" και δύο άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, τα οποία προφανώς δεν... πήραν χαμπάρι για το περιστατικό. Ένας εξ' αυτών εμφανίστηκε στο τραπέζι περίπου 5 λεπτά αφού είχαν αποχωρήσει οι οπαδοί από την ταβέρνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ