ΕΛΛΑΔΑ

Ντόμινο εξελίξεων για Σαρρή

Ντόμινο εξελίξεων για Σαρρή
INTIME SPORTS

Τι ισχύει με την Επιτροπή Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA (National Association Committee) και την ΕΠΣ Χίου όπου είναι μέλος. Η διάψευση στο Sport24.gr για τα όσα φέρεται να είπε το πρωί σε πηγαδάκι στην Ευελπίδων.

Ποδόσφαιρο τέλος για τον Γιώργο Σαρρή, στον οποίο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το άθλημα, απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εγγύηση 50.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ασχολείται με την Ομοσπονδία, από την οποία παραιτήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ωστόσο είναι μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA (National Association Committee) από τον Φεβρουάριο του 2013 αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Χίου, όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τα νέα μέλη της επιτροπής και ο Γιώργος Σαρρής δεν θα είναι σε αυτά. Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr μαζί του, δήλωσε ότι η UEFA είναι ενημερωμένη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όσον αφορά την ΕΠΣ Χίου δεν είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί, αλλά δεν θα μπορεί να δίνει το παρών στα συμβούλια.

"Στην φαντασία συναδέλφων σου"

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ εξάλλου, διέψευσε ότι σε πηγαδάκι το πρωί στην Ευελπίδων είπε ότι "είναι στημένη η υπόθεση κι εγώ το αλατοπίπερο".

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Δεν είπα τίποτα και απορώ πως γράφτηκε αυτό το πράγμα. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Δεν μίλησα με κανέναν, είπα γεια σας, γεια σας. Τίποτα άλλο. Αυτά είναι πράγματα, τα οποία κάποιοι συνάδελφοί σας φαντάζονται".

Αρνήθηκε, δε, να σχολιάσει τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν: "Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση και κανένα σχόλιο για την απόφαση. Οι δικηγόροι που έχω, δεν κάνουν δηλώσεις".

Ίδιοι όροι με τον Θ. Κουρίδη

Στον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας έπειτα από απολογία πέντε ωρών, επιβλήθηκαν οι ίδιοι ακριβώς όροι με τον Θόδωρο Κουρίδη. Πρώην πρόεδρος και πρώην νομικός εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας άλλωστε, αντιμετωπίζουν σχεδόν τις ίδιες κατηγορίες και φέρονται ως οι «διευθυντές» της εγκληματικής οργάνωσης μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα απολογηθεί την Πέμπτη (18/6) στις 09:00 στον Γιώργο Ανδρεάδη

Η διάψευση και η αναβολή

Ο εκ των δικηγόρων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θανάσης Βαρλάμης, έδωσε το πρωί το «παρών» στην Ευελπίδων και ζήτησε νέα αναβολή, αυτήν τη φορά 24ων ωρών για τον πελάτη του, επικαλούμενος δικαστική υπόθεση αύριο το πρωί. Το αίτημα απορρίφθηκε

Βγαίνοντας από το γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη, ο Θ. Βαρλάμης διέψευσε ότι θα τεθεί αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως υποστήριξε, μάλιστα, ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα.

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Τρίτης (16/6) πάντως, ανέφεραν ότι το αφεντικό της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν έτοιμος να καταθέσει αύριο (18/6) αίτημα εξαίρεσης, καθώς θεωρεί ότι ο Γ. Ανδρεάδης είναι προκατειλημμένος απέναντί του.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ