ΕΛΛΑΔΑ

Νέα αναβολή στην κάρτα φιλάθλου

Νέα αναβολή στην κάρτα φιλάθλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υποχρεωτική η χρήση της για είσοδο στο γήπεδο από 31 Μαρτίου 2017 έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές. Την είχε εξαγγείλει ο Σταύρος Κοντονής πέρσι τον Αύγουστο.

Νέα (πολλοστή) αναβολή πήρε η κάρτα φιλάθλου καθώς με τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη στην Βουλή, σε (άσχετο) σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η χρήση της για την είσοδο στα γήπεδα θα είναι υποχρεωτική από 31/3/2017.

Εκτός αν τότε δοθεί και άλλη αναβολή στο συγκεκριμένο μέτρο καταπολέμησης της βίας που είχε εξαγγείλει ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στις 21 Αυγούστου 2015, μαζί με τις κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα, μέτρο που (θεωρητικά) εφαρμόζεται.

Η κάρτα φιλάθλου με την οποία ο φίλαθλος που θαπηγαίνει στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα θα έχει ονομαστικό εισιτήριο και θα ευθύνεται για τυχόν φθορές που θα γίνουν στην θέση του, έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία στις 30/9/2015 καιαπό 1/1/2016 να ήταν υποχρεωτικό μέτρο. Από τότε όμως, για διάφορους λόγουςέχουν δοθεί αλλεπάλληλες αναβολές.

Ηυποχρεωτική χρήση τουμετατέθηκε γιατην 1η Μαρτίου 2016, στη συνέχεια για τις 30 Σεπτεμβρίου, μετά για τις 20 Οκτωβρίου έπειτα από αίτημα των ΠΑΕ της Super League, κατόπινγια τα τέλη του χρόνου και τώρα για τις 31 Μαρτίου 2017.


TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ