ΕΛΛΑΔΑ

"Να τα γράφετε όλα!”

"Να τα γράφετε όλα!”
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οδηγίες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας προς τους διαιτητές με αφορμή τα “κρούσματα” Κουκουλάκη και Σπάθα.

Στο σεμινάριο της προηγούμενης εβδομάδας το μέλος της ΚΕΔ, Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, είχε επιστήσει την προσοχή των διαιτητών να αναφέρουν στο φύλλο αγώνα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Αφορμή ήταν μεταξύ άλλων η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τον αγώνα ΑΕΚ - Ξάνθη, την οποία ωστόσο ο Μιχάλης Κουκουλάκης δεν θεώρησε σκόπιμο να αναφέρει.

Ο Ηλίας Σπάθας την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έγραψε τίποτα για τον αναπτήρα που πέταξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Κουλιμπαλί του Πλατανιά. Περιστατικά που προκάλεσαν και την αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή που σκέφτεται μέχρι και το "λουκέτο" στο πρωτάθλημα, σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιων περιστατικών.

Η ΚΕΔ επανήλθε λοιπόν, με οδηγία προς τους διαιτητές την οποία παρουσιάζει το Sport24.gr. Σε αυτήν, αφού αναφέρονται οι υποχρεώσεις διαιτητή και το γεγονός ότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ απαγορεύεται η είσοδος οποιουδήποτε στα αποδυτήρια, καταλήγει...

"Ούτως σας επισημαίνουμε την προσοχή στις ανωτέρω υποχρεώσεις - καθήκοντά σας, ως διαιτητές αγώνων επαγγελματικών πρωταθλημάτων και ειδικά σε αυτή που αφορά την ακριβή καταγραφή των συμβάντων στο Φύλλο Αγώνα και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση στην ανάγκη παροχής των εν λόγω επισημάνσεων και για την αναμενόμενη εκ μέρους σας εφαρμογή της παρούσας οδηγίας. Καλή επιτυχία στους αγώνες σας".

"Να τα γράφετε όλα!”
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ