ΕΛΛΑΔΑ

Μώραλης: "Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα"

Μώραλης: "Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Μάχη μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος προέβλεψε ο Γιάννης Μώραλης. Τι είπε ακόμα για τα έσοδα των ομάδων, τους φακέλους αδειοδοτησης και τη Λεωφόρο.

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης και πρόεδρος της Superleague μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena 89,4" και τοποθετήθηκε αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει νωρίς:

"Η εθνική αγωνίζεται για το Μουντιάλ το καλοκαίρι ενώ φέτος μην ξεχνάμε ότι έχουμε 18 ομάδες. Εκκρεμότητες υπάρχουν. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεκινάμε με όλα τα προβλήματα λυμένα".

Για την Λεωφόρο:

"Το γήπεδο είναι εντάξει. Διαφορετικά δεν θα μπορούσε να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο αλλά η διαχείριση ανήκει στην ομάδα που αγωνίζεται. Θέλει μεγάλη προσοχή και από τις ίδιες της ΠΑΕ αλλά και από τους φιλάθλους. Βέβαια όλα αυτά θα αποδειχθούν στην πράξη".

Για τις εκκρεμότητες των ομάδων σχετικά με τους φακέλους:

"Έχουμε ένα θέμα με τις εγγυητικές επιστολές. Είναι ένα θέμα που υπήρξε και πέρσι. Προβλέπονται κυρώσεις που είναι σημαντικά πρόστιμα αλλά αυτά τα ξέρουν στις ΠΑΕ".

Για τα πρόστιμα και τις ανακοινώσεις των ομάδων:

"Τα θέματα της δυσφήμησης είναι απόφαση της ομοσπονδίας όπου θα υπάρχει αφαίρεση βαθμών. Εμείς ως Σουπερλιγκ δεν συμφωνήσαμε και τελικά υπήρξε μία αλλαγή στα άρθρα. Αν όμως είναι κάποιος τρεις ή τέσσερις φορές υπότροπος θα πρέπει να πληρώνει. Τέτοιες δηλώσεις θα πρέπει να μειώνονται. Οι δηλώσεις θα πρέπει να τηρούνται σε ένα πλαίσιο. Αν γίνονται συνεχόμενα λάθη τότε η κάθε ΠΑΕ σαφώς και έχει το δικαίωμα να βγάζει ανακοινώσεις για να υπερασπιστεί τα συμφέροντας της".

Για τα έσοδα:

"Ήταν μειωμένα 4%. Δεν πανηγυρίζουμε αλλά η μείωση σε σχέση με άλλα αθλήματα και τις εποχές που ζούμε ήταν ελάχιστη. Αναλογικά στόχος μας είναι να έχουμε μία αύξηση. Όλες οι ομάδες έχουν μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων. Αν ο κόσμος δει ένα καλύτερο θέαμα θα γεμίσει και τα γήπεδα. Οι ομάδες είναι αυτές που πρέπει να καταβάλουν τις σωστές προσπάθειες και μόνο τότε θα δούμε θετικά αποτελέσματα".

Για τις δηλώσεις του Στέφενς ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα:

"Θα ήταν και παράλογο να μην το κάνει. Εκτιμώ ότι ποδοσφαιρικά εκεί θα πάμε. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Δεν υποτιμώ καμία ομάδα αλλά με βάση τα ρόστερ τον κόσμο και τον προϋπολογισμό θα πάμε σε μία μάχη των δύο ομάδων. Εγώ προσωπικά σαν πρόεδρος του συνεταιρισμού θέλω μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Δεν ευνοεί το ποδόσφαιρο μας να ξεφεύγει ο Ολυμπιακός από τον Δεκέμβριο. Όλα όμως θα τα δούμε στο γήπεδο".

Για τις ευρωπαϊκές συμμετοχές των ομάδων:

"Είναι άσχημο που αποκλείονται οι σύλλογοι μας.Έτσι, κινδυνεύει να χαθεί η 12 θέση που σημαίνει ότι θα παίζει και ο πρωταθλητής προκριματικά. Είναι καλό που ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό θα παίξει για ακόμη μία φορά στα δύσκολα. Θα καταβάλει μία προσπάθεια να προκριθεί αλλά αν δεν τα καταφέρει θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Γιουρόπα μέσω της τρίτης θέσης".

Για την δομή του πρωταθλήματος:

"Αυτή και άλλη μία χρονιά θα είναι με 18 ομάδες. Έχουμε συζητήσει κάθε συνεταιρισμός έχει κάνει διαφορετικές εισηγήσεις αλλά όλα θα τα ξεκαθαρίσει η ομοσπονδία μέχρι την Δευτέρα".

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ