ΕΛΛΑΔΑ

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Κ20)

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Κ20)
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν ζωντανά και εντελώς ελεύθερα όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας Νέων που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Super League U20.

Μπείτε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της ομάδας.

Γκολ: - / 30' Βλάχος
Κίτρινες: Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρθιανός / Γιάνκοβιτς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Τζανουλίνος, Δώνης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β. (75' Τριανταφυλλόπουλος), Μαλντίν (83' Γεροκωνσταντής), Χαλκιαδάκης (46' Αγγελόπουλος Γ.), Νιούμαν, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης

Ολυμπιακός: Στρέτζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης (90' Νάτσι), Νασιακόπουλος, Βέργος, Γιάνκοβιτς, Ψυχογιός

Μικρά - Μικρά

Ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση εκτός από το γόητρο. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος έχοντας 37 βαθμούς έπειτα από 18 αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεύτερος με έναν βαθμό διαφορά από τους ερυθρόλευκους και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Σάμιος υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Χρήστο Δώνη. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι οι Ζαφειράκης, Ξηρός, Αθανασόπουλος και ο μεγάλος άτυχος Γιάννης Σταματάκης.

Η αποστολή των πράσινων αποτελείται από τους: Γκέκα, Κότσαρη, Μυρθιανό, Αγγελόπουλο Γ', Τζανουλίνο, Νιούμαν, Μαλντίν, Μπαμίχα, Γερωκονσταντή, Γιαννιτσάνη, Αναστασόπουλο, Δώνη, Αγγελόπουλο Β', Τριανταφυλλόπουλος, Χαλκιαδάκη και Μπαλμπόα.

Προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού είναι ο Μπερντ Στορκ ο οποίος έχει ως βοηθό τον Νίκο Τοπολιάτη. Ο Έλληνας κόουτς μάλιστα ανέλαβε και την ομάδα Κ17 των ερυθρόλευκων.

Παίκτες και των δύο ομάδων είχαν κληθεί σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας ωστόσο κανένας δεν πήγε αφού το ντέρμπι δεν μπορούσε να πάρει άλλη αναβολή και έτσι ανακλήθηκαν οι κλήσεις τους.

Οι Μπέργκ, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Νάνο, Ζέκα, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Κοτσόλης, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Ρισβάνης, Καπίνο, Μαρινάκης και Σπυρόπουλος βρίσκονται στις εξέδρες και παρακολουθούν το παιχνίδι.

Αναστασίου, Σωπήλης, Νταμπίζας, Σαραβάκος και όλο το τεχνικο τιμ της ακαδημίας του Παναθηναϊκού βλέπουν τον αγώνα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ