ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: "Παρακμή να δίνεται ο Παναθηναϊκός στον οποιονδήποτε Πακιστανό!"

Κούγιας: "Παρακμή να δίνεται ο Παναθηναϊκός στον οποιονδήποτε Πακιστανό!"
Αλέξης Κούγιας INTIME SPORTS

Διαβάστε το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια για την κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και την διαιτησία του αγώνα με τον Πλατανιά. Τι είπε για Αναστόπουλο και ΑΠΟΕΛ.

"Θα έπρεπε να προκαλεί δέος ότι δίνεται ο Παναθηναϊκός στον οποιονδήποτε Σαουδάραβα και Αφρικανό και Πακιστανό, αυτό είναι απόλυτη παρακμή του εγχώριου επιχειρηματικού συστήματος και μου κάνει εντύπωση που η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν το σκέφτεται".

Τάδε έφη Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη του στο 'ΦΩΣ' στην οποία καταφέρθηκε και κατά του πολιτικού συστήματος το οποίοι τιμωρεί όσους Έλληνες εμπιστεύτηκαν την περιουσία τους στην χώρα μας την ώρα που " τα λαμόγια πίνουν τον καφέ τους στο Μόντε Κάρλο, στη Γενεύη, στο Ντουμπάι, στην υγειά των κορόιδων."

Το παραπάνω ξέσπασμα του γνωστού ποινικολόγου ήρθε σε ερώτηση γιατί κάθεται και πληρώνει φόρους επενδύοντας όλα τα χρήματά του στην Ελλάδα, την ώρα που άλλοι επιχειρηματίες τα βγάζουν στο εξωτερικό.

"Εργαλείο του Τσακογιάννη"

Ο Αλέξης Κούγιας δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και για την Παναχαϊκή μιλώντας για "σφαγή" στον αγώνα με τον Πλατανιά: " Μου είναι αδιανόητο μετά από αγώνα ετών που αποδείχθηκε από τις κασέτες τις ΕΥΠ και τις εισαγγελείς Ράικου και Παπανδρέου, να έρχεται την πρώτη αγωνιστική στην Πάτρα διαιτητής και να μας σφάζει.

Μου κάνει εντύπωση ότι ο κ. Δούρος, υπεύθυνος της ΚΕΔ για την Β' Εθνική, επέλεξε αυτό το "εργαλείο" της περιόδου του Τσακογιάννη να μας στείλει την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος".

"Χαίρομαι για τον Αναστόπουλο"

Στη συνέντευξη του ο Αλέξης Κούγιας απάντησε και σε καθαρά ποδοσφαιρικές ερωτήσεις υπογραμμίζοντας για την πορεία του ΟΦΗ: " Είναι από τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις μου φέτος η εντυπωσιακή πορεία της ομάδα του Αναστόπουλου. Σε αυτόν οφείλεται για μένα η πορεία του ΟΦΗ. Χαίρομαι που βρήκε το λιμάνι του".

Όσον αφορά το σχόλιό του για το ΑΠΟΕΛ: " Η εκπληκτική του πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει ότι δεν μετράνε τόσο τα λεφτά. Πάνω από όλα είναι το ποδόσφαιρο είναι μεράκι, πάθος και γνώση".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ