ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: "Φαρσοκωμωδία το κράτος"

Κούγιας: "Φαρσοκωμωδία το κράτος"
Κούγιας INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την απόφαση ανόδου του Βόλου της Καβάλας και του Ηρακλή, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου.

"Όποιος έχει αυτοσεβασμό και δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα ή την επανεκλογή του ή την επιλογή του σε κάποια θέση θα συμφωνήσει με όλους όσοι χαρακτηρίζουν την απόφαση για αύξηση των ομάδων παράνομη", είπε αρχικά στον Sentra 103.3 ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας.

Για την απόφαση, τόνισε: " Πραγματικά, απορώ πως νομιμοποιεί μία τέτοια απόφαση ο κύριος Ιωαννίδης. Ο κύριος Πιλάβιος προφανώς το κάνει για να διατηρήσει δεσμούς που θα τον βοηθήσουν να πάρει κάποιο πόστο μετά την απόσυρσή του από την ΕΠΟ, ενώ βολεύει και τον κύριο Καλογιάννη, διότι θα διαιωνίσει τη θέση του και γιατί δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο στη ζωή του, συν τοις άλλοις βολεύει τις ομάδες που δεν έχουν στόχους και να νοιάζονται μόνο για τη συντήρηση τους μέσω των χρημάτων που θα πάρουν".

Για την ανακοίνωση της ΕΠΟ, δήλωσε: " Βγάζει η ΕΠΟ μία ανακοίνωση περί κρατικής παρέμβασης και κανείς δεν ανιδρά, πραγματικά καθηγητές πανεπιστημίων και συνταξιούχοι αεροπαγίτες στην ΕΕΑ και δεν έχουν πει τίποτα, τους λένε φερέφωνα και δεν έκαναν αγωγή σ' αυτούς που έβγαλαν την ανακοίνωση.

Δεν αντιδρά κανείς σ' αυτό το κράτος σ' αυτή τη φαρσοκωμωδία. Η κυβέρνηση, η Βουλή, τα κόμματα. Κανείς… Ούτε οι δημοσιογράφοι δεν έχουν αυτοσεβασμό και γράφουν ότι προστάζει η περιοχή τους ή άλλα συμφέροντα".

Για τον Σοφοκλή Πιλάβιο, είπε: " Ο κύριος Πιλάβιος δεν σέβεται τον εαυτό του και αύριο θα περιμένουμε απ' αυτόν αν μπει σε διοικητική η κρατική θέση κλειδί να μας λύσει προβλήματα. Ντροπή όλων αυτά που λέει η ΕΠΟ στην ανακοίνωση της. Εφόσον ανέβηκαν η Καβάλα, ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός Βόλου, έπρεπε να ανέβουν όλες όσες υποβιβάστηκαν".

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη, δήλωσε: "Και έρχεται ο υπουργός αθλητισμού και υπερασπίζεται αυτή την απόφαση, είναι φίλος μου ο Ιωαννίδης, αλλά αυτή η απόφαση συνιστά μία μαύρη σελίδα της πολιτικής του διαδρομής "

Κλείνοντας, τόνισε: "Στη Football League υπάρχουν κρατικοδίαιτες ομάδες χωρίς έρεισμα στον κόσμο. Η Παναχαϊκή έπρεπε να έπαιζε Superleague. Κανανε τρομερά πράγματα, τουλάχιστον 10 ομάδες έπρεπε να υποβιβαστούν. Πως ο Ιωαννίδης μοιράζει χρήματα δικά μου χρήματα από τον ΟΠΑΠ. Πήγε ο Αρης και πήρε προκαταβολή από τα λεφτά του ΟΠΑΠ και τα έδωσε χωρίς αυτός να συμμετέχει στη Superleague".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ