ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύτηκε ο Μάκης Ψωμιάδης

Κηδεύτηκε ο Μάκης Ψωμιάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νεκρώσιμος ακολουθία και η κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη τελέστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Παρόντες οι Γιαννακόπουλος, Κομπότης, Φιλίππου, κ.α.

Παρουσία πολλών συγγενών και φίλων, τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Μάκη Ψωμιάδη, το μεσημέρι της Παρασκευής (8/1) στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Μαδίτου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Φυσιολογικά, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα δύο παιδιά του εκλιπόντος, ο Σταύρος και η Χριστίνα, με τον σύζυγο της, Γιάννη Μπουρούση.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Φιλίππου, Μανώλης Παπαμακάριος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Γιάννης Κομπότης, καθώς και άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού και του επιχειρηματικού χώρου.

Επιπλέον, στεφάνια εστάλησαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον Πάτρικ Κομνηνό και τις ΠΑΕ Καβάλα και Ξάνθη. Επίσης, μήνυμα απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δια μέσω στενού συνεργάτη του.

Επελέγη η συγκεκριμένη εκκλησία επειδή εκεί ιερουργούσε ο πατέρας του, ενώ η κηδεία του έλαβε χώρα στο νεκροταφείο του Κόκκινο Μύλου, όπου διατηρείται οικογενειακός τάφος.

Κηδεύτηκε ο Μάκης Ψωμιάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Κηδεύτηκε ο Μάκης Ψωμιάδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ