ΕΛΛΑΔΑ

Κατηγορούμενος και ο Σα Πίντο

Κατηγορούμενος και ο Σα Πίντο
INTIME SPORTS

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης κάλεσε τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου Σα Πίντο να απολογηθεί ως κατηγορούμενος για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση με τον Ρικάρντο Σα Πίντο αφού από εκεί που ήταν να καταθέσει ως μάρτυρας, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης τον έχει καλέσει ως κατηγορούμενο για δωροδοκία-δωροληψία για το ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος που έλαβε χώρα στις 4 Φεβρουαρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (νίκησαν 2-1 οι "ερυθρόλευκοι").

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ένορκη κατάθεσή του Τάκη Φύσσα, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ο Πορτογάλος του είχε είπε πως είχε δεχθεί πιέσεις για να μην χρησιμοποιήσει τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων .

Με την κίνησή του αυτή ο Γιώργος Ανδρεάδης ουσιαστικά αποδέχεται τις καταγγελίες του Τάκη Φύσσα και με την κίνησή του να καλέσει σε απολογία τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του Ατρομήτου και νυν της Μπελενένσες, ως κατηγορούμενο πλέον και όχι ως μάρτυρα, δέχεται ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει χειραγωγηθεί.

Απομένει να διευκρινιστεί πότε θα παρουσιαστεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο στον ειδικό ανακριτή, ενώ σημειώνεται πως οι κατηγορούμενοι για τη φερόμενη ως "εγκληματική οργάνωση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασαν τους 34.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ