ΕΛΛΑΔΑ

Κ20: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-1

Κ20: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-1
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο εξ αναβολής ντέρμπι των Νέων και πήρε αέρα πέντε βαθμών από τους πράσινους οι οποίοι έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα. Το γκολ για τους ερυθρόλευκους ο Βλάχος. (VIDEO)

Οι ερυθρόλευκοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στο εξ αναβολής ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων. Σε ένα παιχνίδι που παρακολουθήσατε ζωντανά ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 επί του Παναθηναϊκού με τον Βλάχο να είναι ο σκόρερ.

Έπειτα από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 40 βαθμούς σε 19 παιχνίδια, ενώ στη δεύτερη θέση με 36 σε 17 αγώνες.

Το ματς:

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό ανάμεσα στις δύο ομάδες με την μπάλα να είναι κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε στο 24' με τον Μαλντίν να παίρνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, ωστόσο αστόχησε. Το επόμενο δεκάλεπτο ανήκε στον Ολυμπιακό. Αρχικά ο Σιώπης στο 27' σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κότσαρης έδιωξε εντυπωσιακά σουτ του Ψυχογιού σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού έκανε κακή έξοδο με τον Βλάχο να παίρνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ. Μετά τη ψυχρολουσία ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χαλκιαδάκη να σουτάρει άουτ.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σάμιος προχώρησε σε αλλαγή βάζοντας στο παιχνίδι Αγγελόπουλο ο οποίος πήγε σε θέση δεξιού μπακ με τον Αναστασόπουλο να μετατοπίζεται στο κέντρο. Η αλλαγή αυτή έδειξε να αποφέρει καρπούς με τον Αναστασόπουλο να ανεβάζει το κέντρο του Παναθηναϊκού.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 55' με τον Μπαλμπόα, έπειτα από ωραία μπαλιά του Αγγελόπουλου, να πλασάρει αλλά ο Στρέτζος μπλόκαρε. Στο 63' ο Βέργος έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αφού από κόντρες έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της περιοχής αλλά το πλασέ του ήταν κακό και μπλόκαρε εύκολα ο Κότσαρης.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η μοναδική αξιόλογη στιγμή ήρθε στο 90'. Ο Γεροκωνσταντής με εντυπωσιακό γυριστό από το ύψος της περιοχής σκόραρε με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ σε μια αμφισβητούμενη φάση.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκολ: - / 30' Βλάχος
Κίτρινες: Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μυρθιανός / Γιάνκοβιτς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αναστασόπουλος, Τζανουλίνος, Δώνης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Β. (75' Τριανταφυλλόπουλος), Μαλντίν (83' Γεροκωνσταντής), Χαλκιαδάκης (46' Αγγελόπουλος Γ.), Νιούμαν, Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνης

Ολυμπιακός: Στρέτζος, Γκούτσιος, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Παπασάββας, Σιώπης (90' Νάτσι), Νασιακόπουλος, Βέργος, Γιάνκοβιτς, Ψυχογιός

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ