ΕΛΛΑΔΑ

Ιστορική συνάντηση Μαρινάκη-Σαββίδη (και Κόκκαλη)!

Ιστορική συνάντηση Μαρινάκη-Σαββίδη (και Κόκκαλη)!

Μυστικό δείπνο ανάμεσα σε Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη αποκαλύπτει ρωσική εφημερίδα, αλλά και επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του Sport24.gr. Γιατί κλήθηκε και ο Σωκράτης Κόκκαλης!

Μπορεί στο Καραϊσκάκη να μη συναντήθηκαν, αλλά το Sport24.gr αποκαλύπτει την μυστική συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη, με έκτακτο προσκεκλημένο τον Σωκράτη Κόκκαλη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα από την σουίτα του στον Ιβάν Σαββίδη, για συνάντησή τους μετά τον αγώνα.

Όπως έγραψε η ρωσική εφημερίδα "Ли", οι δυο άνδρες συνέφαγαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε παραλιακό εστιατόριο, συζητώντας το ματς που προηγήθηκε καθώς και τις σκέψεις τους για την επόμενη χρονιά.

Επειδή, όμως, ο Β.Μαρινάκης δε μιλάει ρωσικά και ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μεγάλη ευχέρεια στα αγγλικά, υπήρχε ένα πρόβλημα συνεννόησης. Για να αποφευχθούν οι μεταφραστές ή οι διερμηνείς, καθώς οι δυο άνδρες ήθελαν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μόνοι τους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσκάλεσε στο δείπνο και τον Σωκράτη Κόκκαλη!

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλάει άπταιστα ρωσικά και έτσι συμμετείχε στην κουβέντα, δίνοντας, όπως έγινε γνωστό, και τις δικές του συμβουλές για τα σχέδια των δυο ανδρών. Προφανώς μιλάμε για μια ιστορική συνάντηση, που αλλάζει το κλίμα ανάμεσα στις δυο μεγάλες ομάδες, αλλά και αναδεικνύει ένα πρωτόγνωρο ποδοσφαιρικό πολιτισμό για την Ελλάδα.

Μάλιστα και οι τρεις παράγοντες έμειναν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ και της ρωσικής εφημερίδας "Ли" πολύ ικανοποιημένοι από τη συνάντησή τους, που αποφάσισαν να την επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ