GREXIT

Μαυρωτάς: "Το 'εσωτερικές υποθέσεις' μπορεί να παρερμηνευτεί"

Μαυρωτάς: "Το 'εσωτερικές υποθέσεις' μπορεί να παρερμηνευτεί"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, αναφέρθηκε στο άρθρο 15 για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και ότι μπορεί να υπάρξει παρερμηνεία από την UEFA για το εσωτερικές υποθέσεις. Τι απάντησε ο Κοντονής, η θέση του Χαϊκάλη.

Ο εισηγητής του Ποταμιού στην συζήτηση για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, Γιώργος Μαυρωτάς, αναφέρθηκε στο επίμαχο άρθρο 15 για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και ότι μπορεί να υπάρξει παρερμηνεία από την πλευρά της UEFA σχετικά με το εσωτερικές υποθέσεις.

"Το θέμα είναι στο άρθρο 15 και καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Το 'εσωτερικές υποθέσεις' μπορεί να παρερμηνευτεί, οπότε αν γίνει από εσωτερικές υποθέσεις σε σκέτο υποθέσεις δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει πρόβλημα", ανέφερε ο ίδιος για το θέμα από το βήμα της Βουλής.

Ο υφυπουργός είπε πως δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, ότι δεν περνάει από το μυαλό της Κυβέρνησης ότι μπορεί να παρερμηνευτεί κάτι τέτοιο και πως "νομικά δεν είναι δόκιμο να αναφέρεται ως υποθέσεις γενικά και γι' αυτό το λόγο το προσθέσαμε".

Επίσης, είπε ότι "δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να παρέμβει σε εκλογικά ζητήματα ή θέματα διαιτησίας, αν δεν υπάρχει προηγουμένως συννενόηση. Αν οι διεθνείς Συνομοσπονδίες θέλουν να κρατήσουν το αγγλικό κείμενο, μπορούν και γι΄αυτό τους μιλήσαμε και μας είπαν ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα".

Χαϊκάλης: "Το GREXIT είναι οφθαλμοφανές"

"Είμαστε σε μεγάλο δίλημμα και με μεγάλη θλίψη λέω ότι επιφυλασσόμαστε", είπε ο εισηγητής των ΑΝ.ΕΛ., Παύλος Χαϊκάλης, περιμένοντας διευκρινίσεις πριν τη διαδικασία ψήφισης.

"Το GREXIT είναι οφθαλμοφανές", ανέφερε για την επιστολή που έφτασε στην ΕΠΟ και τόνισε ότι "δεν με αφορούν τόσο οι σύλλογοι όσο η Εθνική ομάδα".

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ