GREXIT

Κοντονής: "Θα κάνουμε νομοτεχνική βελτίωση, κανείς υπεράνω των νόμων"

Κοντονής: "Θα κάνουμε νομοτεχνική βελτίωση, κανείς υπεράνω των νόμων"
Κοντονής INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής θα κάνει τη νομοτεχνική βελτίωση στο σχέδιο νόμου, ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος Grexit, ενώ έστειλε μήνυμα πως κανένας δεν είναι υπεράνω του Συντάγματος και των νόμων.

Να αποβάλει κάθε σκιά περί ποδοσφαιρικού Grexit θέλει ο Σταύρος Κοντονής, γι' αυτό και δέχεται να κάνει τη νομοτεχνική ρύθμιση στο άρθρο 15 και στο επίμαχα σημείο με τις ''εσωτερικές υποθέσεις'', που εννοιολογικά βέβαια δεν αλλάζει σε τίποτα το νόημα του άρθρου.

" Πρόκειται για μία έκφραση που εννοιολογικά δεν αλλάζει το νόημα. Εμείς θα το εντάξουμε με νομοθετική βελτίωση για να μην υπάρξει καμία σκιά. Η Κυβέρνηση ούτε επιδιώκει ούτε επιβουλεύεται το αυτοδιοίκητο οποιασδήποτε ομοσπονδίας. Οι ομοσπονδίες πρέπει να αυτοδιοικούνται, αλλά κανένας στην Ελλάδα δεν είναι υπερπάνω της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας, του Συντάγματος και των νόμων", είπε ο κ. Κοντονής, ενώ προηγουμένως άσκησε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για την πολιτική της:

''Έχετε γίνει Κόμμα περιορισμένης ευθύνης. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η διαπραγμάτευση προχωρά. Αποδίδει καρπούς και ενοχλείστε. Αποτελεί αυτό μεγάλο πρόβλημα για εσάς. Έρχεστε και μιλάτε αόριστα και με υποδείξεις. Η συμφωνία θα γίνει και θα αποδειχτεί ότι ούτε μονόδρομος υπήρχε. Δεν θα πέσει η Ελλάδα στα βράχια, όπως μας λέγατε προεκλογικά. Κάθε πρόταση που μπαίνει και κάθε συμφωνία που υπογράφεται, είναι καρφί στο φέρετρο της πολιτικής σας. Εκτός από τη Νέα Δημοκρατία υπάρχει και η πραγματικότητα''.

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ